![]() |
|
LG 42LA660s úprava programůDobrý den,poraďte mi prosím jak nastavím programy tak, aby se po přesunutí neposunul jiný již upravený program. Kartu mám přímo v telce. Mám balíček od t-mobile standard. Vím že jsou softy jako třeba Link loader, Chansort aj. Ale u mé televize nevím jak exportovat seznam programů a nebo je tam nahrát. Díky |
dulis
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programů* press and hold SETTINGS* wait until a popup with program information opens * quickly press "1105" + OK on your remote control * select "USB Close" Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůwhere is the Settings button, I control LG AN-MR400 |
dulis
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůUrčitě k tomu bylo přibaleno i standardní DO...Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
LG 42LA660s úprava programůTo teda být nemuselo, mám PB690V a taky tam je jen AN-ko :fuming: , letos vyšší modely standartní DO nemají Rv |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůPrávě že standardní nebylo, jenom to "magické".Ten postup co píše dusan je uvedene i na jiných fórech u tv z roku 2012. Asi to skončí tak, žesi koupím kompatibilní standardní ovládač. |
dulis
![]() |
|
decmen?? Vyšší modely standartní DO nemají ?? - to se už ovládá / něco jako mobil tel. s dotyk. DO. ?? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůpro CES ano je tomu tak,je přibalen pouze 1 ovladač ,záleží na typu Tv .Pak je tam přiložen kod pro mobilní telefon.(slouží jako další ovladač)a nebo dokoupit klasiku 400-500 kč |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
to CESje to tak, k těmto modelům je jen magic.ovladač,taky mi moc nevyhovuje, tak jsem si naprogramoval univerzál z Lídlu, funguje tak na 80% očekávaného,čekám až vyjdou další modely a bude sw na úpravu prg i univerzál DO, ale jinak jsem s ní max.spokojený, vzal jsem 50", ale vešla by se i 60", jenže nebylo 10tis. navíc :( |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
dulis"poraďte mi prosím jak nastavím programy tak, aby se po přesunutí neposunul jiný již upravený program"nešlo by to řadit od začátku,že se ti budou další posouvat tě potom nemusí zajímat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůje pravda, že při přesouvání jsem měl 2 mezery, které jsem dal jako přeskočit a dělá to bordel. Zkusím to bez mezer a dám vědět. |
dulis
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůzačni od jedničky a pokračuj,nechápu,co máš za problém,tohle jsem dělal asi 500x na různých značkách TV a žádný problém,jen je to někdy pracnější,jako starší samšunty,hodit z okna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůPro větší úpravy nebo vymazání zbytečných programů podle mně jedině použít externí řešení v PC. Pokud nemáš normální ovladač a pokud ho jinak nepostrádáš, doporučuji poptat se v okolí na chvilkové zapůjčení skoro libovolného ovladače od nižšího modelu TV LG - je velká pravděpodobnost že se někdo najde a mám zkušenost, že základní tlačítka fungují - řešil jsem to stejně - jednorázově jsem si po prvotním naladění udělal pořádek přes PC (ze dvou družic se naladila hromada balastu) a drobné úpravy už zvládám v TV :) |
Yaki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: LG 42LA660s úprava programůTak jsem to přeskládal od začátku a zatím to drží. Doufám, že to nějaká aktualizace nerozhází. Klasický ovládač si určitě koupím, stojí teď kolem cca 300-,Kč. Na magic už prokluzává kolečko, tak budu mít náhradu.Díky za rady. ;) |
dulis
![]() |
|
ty aktualizacese vypni,nebo budeš zítra skákat znovu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |