Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Kaon NA1000HD od Digi

Zdravím,
mám prosím dotaz, pořídil jsem tuto krabičku a potřeboval bych ji zapojit v paneláku do společného satelitního rozvodu, ale bohužel si není schopná najít žádný signál. Prý by stačil připojit nějaký mezikus kvůli nastavení diseqc. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Martin

WWWendy
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

f599gto

"Samozřejmě, že nemohu ovlivnit nebo nějak zlepšit obraz,Vybavení mi jen pomůže v tom, aby se mi po cestě k tv ještě nezhoršil"
to je stále omyl,nechci to dokola rozebírat,tvůj problém je v tom,že žiješ tak trochu v analogu,tam by to mohlo mít vliv,u digitálu ne,naposledy,venkovní jednotka,tedy vstup+ 1.mezifrekvence zajistí dostatek signálu pro vnitřní jednotku-přijímač,stále se bavíme o normálním signále,(ne o hraničním příjmu na pokraji rozpadu),stále nic nemohlo ovlivnit barvy,jas,kontrast,šum v obraze,tedy žádnou kvalitu obrazu,až přijímač+ zobrazovač může mít vliv na výslednou"kvalitu obrazu" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Netvrdím tady nic, že by mi něco zlepšilo nebo výrazně zhoršilo obraz. Ale podle tebe, takhle to teda chápu - pokud nemůže nic zhoršit kvalitu obrazu na cestě k TV - kabel,LNB, parabola a přijímač, tak všude propaguj, ať se vykašlou výrobci na odstíněné kabely, LNB s rozdílným šumovým číslem, zlacenýma konektorama, přijímače ať vyrábí pouze jeden výrobce, protože vše, co se dnes vyrábí, tak je vlastně podle tebe zbytečná záležitost. Stačí jakákoliv anténa a všichni máme ten nejlepší obraz. Tudíž každý, kdo se zabýval tím, jakou si koupí parabolu, jaké LNB je dle recenzí lepší do horších klimatických podmínek, jaký kabel je lépe stíněný, jaký přijímač má "lepší" obraz- zobrazení atd. atd. vlastně ztrácel čas. OK, v tom případě je nesmysl, aby kdokoliv cokoliv řešil před koupí vybavení, protože není vlastně nic, co by se mohlo projevit na obrazu. Ok. Nebudeme to řešit, je to ztráta času. Měj se krásně

f599gto
Registrace: 9/2014

f599gto

dobrá,to ti musí napsat někdo další-znalý,já už nemám sílu,
jen mě v krátkosti odpověz ,kdo bude mít lepší obraz
1.parabola camping 33cm,LNB 0.3dB,15metrů koaxu no name 3kč/metr

2.Parabola nejlepší značky cca 105cm,Lnb 0.1dB ,3metry koaxu s měděným pláštěm cca 22kč/metr

oba body mají doma stejný přijímač a propojení s TV po továrku,nic nenastavováno,jako z fabriky,díky,jinak to nemá cenu
R^ :laughing: R^

pierrepetr

teď jsem

si všiml tvého podsunutí,přijímač kvalitu obrazu jistě ovlivňuje,to už píšu dříve R^ :laughing: R^

pierrepetr

f599gto

promiň,že se vracím ke tvé poslední reakci,je toho tam hodně k reakci,výrobci jen plní požadavky trhu,tedy paraboly jsou malé a větší,no name a kvalitní,záleží na místě příjmu a požadovaném příjmu družice,nebo družic,LNB lepší, nebo horší,šum-číslo,pokud tomu věříš,tak vol nejnižší,spíš je to o ozařovači k dané parabole,to nebudem rozebírat,koax kvalitní a drahý,podle použití,jestli venkovní,nebo vnitřní,i izolace hraje roli,stínění proti čemu,je na diskuzi R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Kaon NA1000HD od Digi

Petře, jen se divím, že takovou jasnou věc dokážeš rozebírat? Když někdo neví a neumí, není možné mu něco vysvětlovat.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

já vím,ale stále se snažím,už to jinak nedokážu,navíc bych na to hodil kládu,jenže si to přečtou další a budou to tvrdit taky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra