Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Sat and DVB-T magazín

Je definitivně konec? Psalo se, že v září by měl znovu vyjít Bale nikde jsem ho nenašel. Díky za objasnění.

Antonio20
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat and DVB-T magazín

Skončil, distributor mi písal mail že je END.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tak to je velká škoda. :crying: Děkuji za odpověď

Antonio20
Registrace: 1/2009

Tami

ahoj kamo zdravim ta ,skoda este ako chlapec som to braval ujovi z obchodu rad som to cital

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Tak toho uz moc nezustalo byl to zajimavy casopis.

anton
Registrace: 2/2007

wwwe

;) Ahoj, áno, pamätám si to. Samozrejme aj časopis parabola. Inak u nás nie je už žiaden ČeskoSlovenský časopis venujúci sa problematike SAT. Áno je tu internet, ale.... :)))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Neviem či to stojí za zmienku

Na Slovensku sa dá bežne kúpiť časopis STEREO & VIDEO. Je tam aj rubrika, ktorá sa nazýva "Co létá vzduchem". Časopis stojí 79 Kč/3.99 €, inak som si to prepočítal na EUR-á. Mal by stáť 2.85 €, u českých časopisov kupovaných na SK je však bežné, že v CZK to vyjde o niečo lacnejšie. ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Peter hum....

Nevíš o takovém programovém čas. jak dává skylink k balíkům,končí mi předplatné a nevím nic najít.Dík

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

Tak všetko podstatné nájdeš na internete, teletexte a máš aj EPG. :)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

SatandDVBT Magazín

Pri tejto príležitosti, by som sa rád opýtal českých kolegov, či náhodou nevedia, čo sa stalo s ikonou čs satelitizmu Dr. Bradáčom? Už dlhšie som o ňom nič nepočul.

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

to už jsme

jednou řešili,možná spolu ,kolik mu bylo,když psal a ty to četl,sečti a víš kolik mu je dnes,nebo kolik by mu bylo dnes R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

napriek tomu

ma zaujíma, či niekto nevie viac ako ty... Ty si skrátka moc veľký pragmatik... Ja si rád spomeniem na niektorých ľudí, aj na tie krásne časy, čo sa s nimi nostalgicky spájajú... PS: a asi ma potom tvoja odpoveď dostatočne nenaplnila, keď sa pýtam zase... :))

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

jistě

,někdo ti to třeba zodpoví,taky jsem pátral po jednom kolegovi z mládí,dělal moderátora v jednom rádiu,redaktor mě odpověděl,že už tři roky nežije,kdybych nepátral,žilo by se mě lépe R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra