Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

rozdvojenie signalu pomocou diseq

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či sa dá ešte signal rozdvojiť pomocou ešte jedného diseq prepínača mam toroidnú antenu samozrejme aj disekmi a už nemam miesto pre dalšie kable aby som mohol ťahať by som musel rozbombardovať pol baraku tak by som sa chcel opýtať či vo vnútri by sa dal ešte tento jeden kabel prepojiť s diseq prepínačom a či na dvoch prípačoch by sa dali pozerať bezproblemov rozne programy. Ďakujem za odpovede. Ak by to nešlo tak ako by som to mohol rozdvojiť.

besavel14
Registrace: 10/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

tonku

konečně ti bylo po létech rozumět,než ty kusé dezinformace ve verších,zase jsi to pokazil a zavádíš to jinam,je mě jasné,že nechceš poradit,chceš se jen hádat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: rozdvojenie signalu pomocou diseq

nevím proč bych neporadil , tobě ovšem netřeba ty víš všechno nejlépe :laughing:

a jinak největší zavaděč jsi ty !!!

a dlužíš mi odpovědi na spousta otázek , místo toho vše kopneš do autu , tak že opět díky tobě končím , máš prostor pro svoje bludy
nech sa darí Rv :laughing: Rv

tonek
Registrace: 1/2009

tonku

já se nechci hrabat ve tvém hnoji,proto píšu radši k tématu,pokud potřebuješ něco extra vysvětlit z historie,rád ti pomohu přes SZ na vedlejším fóru,tam je mám aktivní,tady tě nechci ztrapňovat přede všemi,ani to sem nepatří R^ :laughing: R^

pierrepetr

tonek

Tak se nejdřív na volno proběhní a potom si ujasni, o co Ti vlastně jde ! ! :ogre: R^ :ogre:

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

na volno,to je jeho problém,s tím řetězem tak maximálně vystrčí hlavu z boudy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra