Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nova telka

Mam takovej problem.Koupil jsem si samsung UHD televizi a mam na ni pripojeny reciever.Problem je v tom,ze kdyz chci nahravat pres hdmi kabl tak to nejde (na externi zdroj)na normalni televizni program -zadnej problem.Nevi nekdo co s tim??Dekuji za radu.J.
Jinak obraz z telky 1000 %.Byl jsem prekvapenej jak je to skvele.

janjan
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nova telka

Tipnul bych si, že nebude moc televizí, které umí nahrávat to, co mají "jen" zobrazovat přes HDMI. Tahle zřejmě mezi ně prostě nepatří.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Pokud jsem to pochopil spravne,chces na televizi s externim HDD nahravat pres vstup HDMI?Taky tipuji,ze pocet takovych televizi z meritu veci=0.

hdpe
Registrace: 11/2007

Tak to mate dobre, ja som to s popisu nepochopil vobec, len si domyslam.... :(

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Taktéž

jsem jazyku tohoto kmenu neporozuměl. ;) Už jsem chtěl navrhnout návrat do minulého století-Scart a šup do ex.sat.přístroje, DVD rec.případně vyndat ze skříně VHS rec. :O

hobo
Registrace: 1/2007

A ještě je to napsané tak jako by mu ta předchozí v pohodě nahrávala :)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

taky jsem

toho moc neviděl,ani HDD,nebo co myslí se vstupem Hdmi R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nova telka

asi jsem to blbe napsal--ten problem.Na ovladaci je nahravani a kdyz zapojim externi disk tak to nahrava jen pres televizi a ja mam napojenej reciever pres hdmi a to znamena musim to na to prepnout a to pak to nahravani nefunguje.V Tom je ten Problem.Ach jo---furt neco.

janjan

už je to

jasnější,ta telka nahrává ze svého tuneru,to bys musel do antenního vstupu zapojit ext.zdroj,což je pěkná ptákovina,ale to by chodilo přes modulátor,zapomeň na to R^ :laughing: R^

pierrepetr

janjan

Jediné riešenie je nahrávať priamo z pripojeného prijímača na ďalší externý disk a prehrávať zasa na prijímači. Samozrejme, zobrazovať to budeš, ako doteraz, na novom TV prijímači. Ovšem toto platí iba v prípade, že ten Tvoj sat. prijímač má možnosť nahrávania.

Eman
Registrace: 4/2007

re 3 .

UHD je taka ista sprosta vec ako 3dtv.

majky
Registrace: 1/2012

nova telka

Dik za odpovedi.nejak se zaridim.Jinak uhd je 5-kral lepsi obraz nez HD.Hlavne u sportu.tenis-fotbal.Kdo si to poridi nebude litovat.Mam ten prohlej Samsung.J.

janjan

„Jinak uhd je 5-kral lepsi obraz nez HD“
5x lepší? Záleží co myslíte slovem lepší.
Obraz je takový jaký do TV pustíte zdroj signálu. Pokud do ní pouštíte SD, nebo české HD, což mnohdy to samé, mnoho jste si nepomohl. Ale třeba vaši vnuci to využijí. Zakřivení na kvalitu nemá vliv.
Promiňte pokud se vám mé řádky nelíbí, ale pokud máte peníze nazbyt, je vše v pořádku.

člověk
Registrace: 3/2006

telka

Signal pres satelit.Zkuste si tam dat vsechny volne z astry a pak budete koukat.HD Sem mel od pocatku a ted taky cumim.Jak se obraz zlepsil.To je muj nazor

janjan

Ale ano, zahraniční byly a jsou většinou o něčem jiném a obzvlášť na sat. kde je přeci jen větší výběr.

„HD Sem mel od pocatku a ted taky cumim“
Těžko komentovat když není známo s jakou TV to srovnáváte, ale pokud to byla TV s rozlišením 1920 × 1080, tak by se měla kvalita zdát na menší TV ostřejší (nevýhoda velkých TV).
Jedině kdyby jste tam chytil volný příjem 4K

člověk
Registrace: 3/2006

to zlepšení

tvého pocitu dělá právě to zakřivení R^ :laughing: R^

pierrepetr

Jo jo zakřivení je dnes v módě. CRTčka byla taky zakřivená a všichni chtěli plochý obraz. Někde bude chyba. :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

nova telka

Všetko nové - nevypálené, nezostarnuté je lepšie... Človek si zvykne na svoju predošlú TV a myslí si, že to je najlepšie a hoplá!!! To ale neznamená, že je to tým, že je to 4k, keďže zdroj signálu je len HD.

logan
Registrace: 11/2009

meduzka

ano i CRTéčka byla zakřivená,ale opačně R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra