Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Dvb-t a dvb-s vystup z jedneho koaxialu

Caute potrebujem poradit cez DiSEqC prepinac vstup ide dvb-S a dvb-T signal cez jeden kabel do satelitneho primaca-da sa pri prijmaci rozdelit sinal na dvb-t a na dvb-s alebo su sat.prijace na jeden vstup dvb-s a dvb-t signalu?
dakujem

ezop133
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

ezop133

pokud existuje takový hybrid,rád bych se s ním seznámil,jistě to rozbočíš(google) hafo,nebo to umí dokonce i účastnická zásuvka pro sat+anténa ,taky (google) hafo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Dvb-t a dvb-s vystup z jedneho koaxialu

dik účastnická zásuvka pro sat+anténa bude stacit este raz dik

ezop133
Registrace: 8/2007

rádo se

stalo,proto sem chodíme,měj se R^ :laughing: R^

pierrepetr

SL101/12V + SL 101 Profi

Nepochopil jsem co řešíš, ale já, protože mám ze střechy veden bohužel j e n j e d e n koaxiál, tak mám nahoře sloučenu pozemní anténu s předzesilovačem se satelitní antenou, a dole v pokoji mám koax zas rozbočený 1 x přímo do TVP a 1 x do DVB-S přijímače. Napájení předezsilovače v DVB-T anténě zajištuje satelitní přijímač přímo v koaxiálu. Toto řešení je celkem běžné, googluj např. komplet v nadpisu této Reakce. Je to asi takové rozbočení, co ti radil pierrepetr.

jwalker
Registrace: 5/2011

řešil

rozbočení DVB-T a DVB-S,napájení zesilovače ne R^ :laughing: R^

pierrepetr

jwalker

toto řešení má svá úskalí,pokud máš v domě rozvod DVB-T,musíš mít stále sat.přijímač pod proudem,což dnes u šetřílků a vypínačů všeho od elektriky jaksi nejde dohromady,pro jednu TV a sat v domě OK R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra