![]() |
|
Načítání stránek parabolaCo se děje? S coocies či bez, stránky se načítají neobvykle pomalu i 20 sekund. Jinde není problém.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Načítání stránek parabolaU mna bez najmensich problemov.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Načítání stránek parabolaNeděje se nic.Načítá se to rychle stejně jako dřív 1-2sekundy |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
načítání stránekto se u mě stává,když celá rodina zapne těch 5 Pc a 3 tabletymát přetíženou síť |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranJistě, ale to se pak stává téměř na všech stranách. Čtu u většiny ok tak tipuji na router dnsAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Načítání stránek parabolau mna bez problemov |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
juzekved skus napriklad pouzit IP OpenDNS alebo Google a hned mas jasno ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
vsetkoslape v poho...juzek, nacitava ti tento web pomaly na vsetkychprehliadacoch? vycisti cookies napr. ccleanerom... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@juzekNa základě Vaší informace jsem provedl ověření načítání stránek parabola.cz a nezjistil jsem žádné zpomalení.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Načítání stránek parabolastejný problém jsem měl i já. bylo to připojením od O2. Když jsem si zapnul VPN přes firmu, tak to fungovalo bez problému. Nějaké detaily jsou v archivu (vím, blbě se to prohledává s 20s odezvou). |
balanta
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
![]() |