Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Rai uno 13E

Nevie mi niekto povedat key na rai uno 13E zakoduju to iba ked ide futbal na nete nejak to neviem najst..

nORIK
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

to: nORIK

Otoč na Hellas 39E,tam to dává NovaSport BG a nebo na Turksat 42E...11054/H/8000 Bloomberg...Island-Nederland nyní 2:0

PavelPE
Registrace: 1/2006

já tedy

netuším,že by měl možnost otočit a že má výhled R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

..no to já taky netuším...jen jsem mu napsal jednu z možných variant :laughing: R^

PavelPE

PavelPE

jasně,v diskuzi chybí ten hlavní,nORIK,pak tady můžeme jen tápat,co má a jaké má možnosti o kterých sám netušil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Rai uno 13E

Pokud se nepletu tak programy Rai jsou kódovány v rámci Tivúsat jen v Nagravision 3, systém Seca 1 byl odpojen.

Antonio20
Registrace: 1/2009

jasne ze mam motorcek len som chcel vidiet zapas v Taliancine davaju tam aj pohare Talianske ale koduju takze ak som dobre pochopil nie je mozne to momentalne sledovat ak to koduju skoda..

nORIK
Registrace: 10/2005

Asi najjednoduchšie je kúpiť si kartu TiVuSat aj s CAM. Je k dostatiu aj na Slovensku. Karta funguje aj na HD RAI na 19,2E. Ale toho futbalu je tam strašne málo. Taliansky futbal si rozobrali Mediaset a SKY ITALIA na svoje platené kanály a RAI nechali len odrobinky, ktoré musí odvysielať ako verejnoprávny subjekt. Mediaset vysiela svoje platené športové kanály len v DVB-T v Taliansku.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra