![]() |
|
Skylink mi chce ukradnúť kartuSkylink mi poslal email s týmto textom:Váženýzákazník, Vaša satelitná karta č.XXXXXXXXXXXX nie je dlhodobo aktívna pre príjemprogramov z ponuky Skylink, a to z dôvoduneuhradeného Servisného poplatku. Začiatkomnovembra 2014 bude karta v súlade soVšeobecnými obchodnými podmienkami službySkylink definitívne deaktivovaná. Túto kartu momentálne naozaj nepoužívam, ale to neznamená, že mi ju môžu len tak odpáliť. Je to môj majetok, zaplatil som za ňu 55€ a že ju nepoužívam, je myslím moja vec. Ak ju budem chcieť znova začať používať, zaplatím servisný poplatok a za ten mi ju spojazdnia. To je práve ich argumentácia, že ho musia vyberať kvôli tomu, že sa ťažko narobia pri zablokovaní a odblokovaní po zaplatení poplatku. Hľadal som na ich stránke obchodné podmienky, ale nič také som tam nenašiel. Ani v článkoch na nete som o trvalom a definitívnom deaktivovaní nič nenašiel. Jedine ich vyhlásenia, že stav karty nerozhoduje, že každá bude opäť aktivovaná po zaplatení ich vymysleného servisného poplatku. Pýtam sa vás, viete niečo o tom definitívnom deaktivovaní a majú na to vôbec právo? |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
Ozzy2P pak někdyZaplatíš aktivaci cca 360- + serpo a jede dál,pořád je karta tvoje lépe jak u jiných subjektů,tam můžeš opravdu ztratit viztel. operátory atd |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuŽe Vás to pořád baví, pořád se to mele dokolečka dokola.Jinak VOP SL na jejich stránkách v sekci ke stažení |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuUž se to tu probíralo.Defakto o snahu vydírat s konečným důsledkem znehodnocení karty skutečně jde. Problém je však v tom že v ČR se s tím už nedá nic dělat. Skylink skutečně na zákazníky provedl podvod, který byl již ze strany úřadů legalizován a to takovým způsobem, aby se vlk nažral a koza (lup) zůstala celá. Bohužel máme takové zákony a možnosti korupce která je s nimi spjatá a proto se u nás podvodníkům tak daří a mnohdy je potrestán naopak okradený. „Že Vás to pořád baví, pořád se to mele dokolečka dokola.“ To je historie, která se nedá vzít zpět. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuPáni a dámy, ktorým Skylink bude siahať na váš súkromný majtetok, tzn. ktorými sú dekódovacie karty, tak to budeme systémovo riešiť. R^ Píšte mi súkromné správy (PM si tu aktivujte), budeme to spoločne riešiť. Vďaka za pochopenie a vašu aktivitu. ;) |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuPlastový karta je moje, chip v kartě pro přístup je SL. :laughing: |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuSL nebo respektive M7 mohl udělat i větší sviňárnu.Pro převzetí SL mohl nechat původní karty dožít na CW, postupně je povypínat. A mohl rovnou prodávat svoje vlastní nový karty a za úplně jiných podmínek, 100 x horších. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuzdrk15, neboj, oni zase nějakou svi|ňárnu ještě vymyslí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuhttp://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/servisni-poplatek#Jak+zaplatit+Servisn%C3%AD+poplatekhttp://www.skylink.sk/prakticke-informacie-a-kontakty/servisny-poplatok?lang=sk#Ako+zaplati%C5%A5+Servisn%C3%BD+poplatok |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuHiFiOK máš žiaľ pravdu, lebo kto si počká ten sa väčšieho svinstva dočká. RvV tejto veci sa musia poškodení koncesionári RTVS a ČT zjednotiť proti multis M7Group. Píšte mi všetci poškodení PM, lebo len v jednote je sila. ;) |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuNo jo, ty svi.ně se také sjednocují, viz. politika :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuMě je to jedno, platím si KOMBI a mam i kartu NEXT.Na DVB-T moc nekoukám, pač tam dávaji úplný h****. Kdybych to nechtěl tak to neplatím, stějně jako jsem to udělal s dřívějšíma předplacenejma kartama na mobil. Karta stála 1200 kredit byl 50 (ty dřívější na začátku, teď už je kredit stejný jako cena karty), parkrát jsem kredit poslal, pak už ne a karta je deaktivována, bez možnosti obnovy. A mam se rozčilovat, aby mě z toho majzlo. Pokud si někdo nakoupí 10 karet a používá jednu, je to jeho blbost. Právo na odpojení karty maji. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartupo tomto trapnom kroku, ktory M7 group z blata nevytiahne, mozme zrejme ocakavat dalsi krok resp. nemoznost predplatit si jednotlive baliky na par dni prip. na 1 mesiac :) Takuto podobnu traposinu spravili aj v lete, ked na karte next zo dna na den zrusili moznost platit za next mesacne. od 1.8 ostala moznost platit len vopred na rok. To ci je nieco na hlavnej karte cely rok platene a teda ci je karta next cely rok funkcna ich ani moc nezaujima.. vsak prachy zhrabli a co tam po nejakom zakaznikovi .. :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
zdrk15„Karta stála 1200 kredit byl 50“Ale když jsi tu kartu kupoval, tak tam nikde nebylo napsáno že doživotně budeš moci volat nejbližším zadarmo, nebo něco podobného. Jak to chceš srovnávat? |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuČlověk Sak to nebylo napsáno ani skylinku |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuNex karta nešla nikdy zatím na měsíc. Nejmíň na rok a jeden měsíc zadara. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuKdyby byli u SL trochu chytřejší, tak jak už jsem psal, nechali by ty karty něco jako gratis doběhnout na starém kódu CW s dřívějším ukončením podpory. Tím by se zabránilo jakýmkoliv problémům zda-li trvale gratis nebo za poplatek. Chtělo to jen trochu přemýšlet.Pak by přišli s novou kartou, s novými podmínkami a nikdo by nic neřekl - prostě chceš, nechceš tak nech být. S tím, že jsme všichni přijali jejich nové karty, tak jsem bohužel automaticky přijali i jejich nové VOP, které si můžou kdykoliv měnit. Jsou i o dost horší společnosti, které dělaji horší věci. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartusatman1 Jistě že to tam bylo napsáno jinak, ale význam koukání se doživotně zadarmo tam jako reklamní tahoun byl.Cslink to měl napsáno opatrněji - do konce životnosti karty. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartusatman1tak to si na omyle. Jednorazovo sa karta next zaplatila na rok, ale potom uz bola moznost platit mesacne po 3,30 eur Cize zakaznik si zaplatil ktorykolvek balik na mesiac, prihodil k tomu 3,30 eur a balik bol potom funkcny na oboch kartach. Od 1.8.2014 si na karte next mas moznost predplatit uz len rok dopredu nezavisle od toho, ci nieco na hlavnej karte cely rok platis alebo nie. Nikto z M7 group sa o tomto kroku neunuval informovat ani len vsetkych obchodnych partnerov, aby boli schopni zakaznikom tuto zmenu vysvetlit. Ale co sa vlastne cudujem, ked ani ty sam o nej nevies .. :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuAha toho sem si nikde nevsim na rok to bylo výhodné byl měsíc zadara. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuČlověk byla roční a neomezená. Tod vše. Nebyla žádná. Na doživotí zadara nebo bezezmen ceny či balíčku. Jo prodejci si na obálky nalepovali svoje samolepky. Už se to tu řešilo a byly tu i fotky hledej po svátku. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuZde je návod, jak neplatit nic. Platí pro ČR.http://www.ceskatelevize.cz/teletext/ct/?page=657B&ver= DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 818 |
![]() |
|
rom2005Dobre rano stara mama, to je skutecne novinka :laughing: |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
satman1Vím co jsem tenkrát kupoval, co tam bylo napsáno a jaký to dávalo smysl. Ale když tam bylo napsáno že sledování bezplatných základních programů není časově omezen, má stejný význam slov „koukání navždy zadara.“Že se to tu někdy řešilo ještě neznamená, že Skylink nikoho neokradl. |
člověk
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuTa karta byla neomezená to neznamenalo navždy zadarmo. Člověče! To jen chtěli říct že si na ni můžeš předplacel balíčky více jak jeden rok. Kdybys koupil roční pak bys ji musel doplatit. Nic víc nic min vtom nehledej. |
satman1
![]() |
|
RE: Skylink mi chce ukradnúť kartuJa mám tú starú bielu TaT už pomaly rok odloženú doma. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |