Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink mi chce ukradnúť kartu

Skylink mi poslal email s týmto textom:

Váženýzákazník,
Vaša satelitná karta č.XXXXXXXXXXXX nie je dlhodobo aktívna pre príjemprogramov z ponuky Skylink, a to z dôvoduneuhradeného Servisného poplatku. Začiatkomnovembra 2014 bude karta v súlade soVšeobecnými obchodnými podmienkami službySkylink definitívne deaktivovaná.

Túto kartu momentálne naozaj nepoužívam, ale to neznamená, že mi ju môžu len tak odpáliť. Je to môj majetok, zaplatil som za ňu 55€ a že ju nepoužívam, je myslím moja vec. Ak ju budem chcieť znova začať používať, zaplatím servisný poplatok a za ten mi ju spojazdnia. To je práve ich argumentácia, že ho musia vyberať kvôli tomu, že sa ťažko narobia pri zablokovaní a odblokovaní po zaplatení poplatku. Hľadal som na ich stránke obchodné podmienky, ale nič také som tam nenašiel. Ani v článkoch na nete som o trvalom a definitívnom deaktivovaní nič nenašiel. Jedine ich vyhlásenia, že stav karty nerozhoduje, že každá bude opäť aktivovaná po zaplatení ich vymysleného servisného poplatku. Pýtam sa vás, viete niečo o tom definitívnom deaktivovaní a majú na to vôbec právo?

ozzy2
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

Clovek

Nechcem sem lepit linky, ale ak das googla- obrazky- skylink najdes to o com pises, nastastie na google este vplyv nemaju, takze tie " oficialne " postrery skylinku tam su aj s : gratis 29 neplatenych ceskych a slovenskych programov, kvalitny televizny prijem bez poplatkov,slovenske a ceske stanice bez poplatkov. ( to je vo vyhladavaci dokonca prvy obrazok )

Peep
Registrace: 10/2010

RE: Skylink mi chce ukradnúť kartu

satmane, to můžeš vykládat koňovi co kouří faju.
„To jen chtěli říct že si na ni můžeš předplacel balíčky více jak jeden rok“
Nic tam takového napsáno nebylo a nedělej z podvodů Skylinku tady frašku.
Sled uvedených slov Skylikem dával jasný smysl a to tak aby to každý pochopil a je přímo hienyzmus to po létech překrucovat a zpochybňovat.

člověk
Registrace: 3/2006

Peep, nevím o čem píšeš. Co je napsáno nyní na google je jedna věc a co bylo napsáno na kartě skylink před léty věcí druhou. Nyní na google najdeš prezentované myšlenky které s pravdou nemají nic společného. Je důležité kdo je prezentuje a kdo tomu věří.

člověk

Clovece, ved ja som Ti dal za pravdu :O

Peep
Registrace: 10/2010

Peep

„Clovece, ved ja som Ti dal za pravdu“
Omlouvám se, nestudoval jsem tvůj odkaz protože co je dnes psané na google nemusí být vždy směrodatné. Myslel jsem že tam bude napsáno co tu uvádí satman. :-/

člověk

člověk

Nedávno tu byl někde odkaz na naskenovaný obal karty a na něm žádné "neomezeně" nebo "doživotně" nebylo. Bylo tam "CZ a SK programy v ceně karty". Toť vše. Navždy zadarmo z toho víceméně udělali prodejci.
No a protože došlo k vyměnám karet, tak toto padlo.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Aby som to zhrnul:
- vadí mi to, že mi Skylink chce trvalo deaktivovať kartu, za ktorú som riadne zaplatil a teda je mojím majetkom aj ked ju momentálne nepoužívam (to, že som blbec a mám viacej kariet je z dôvodu, že na začiatku existoval Slovak Link a Czech Link, a ak si chcel pozerať, musel si kúpiť obidve. Teraz ide všetko z jednej, čiže novší zákazníci mali výhodu v tom, že im stačilo kúpiť jednu a nie sú preto blbci).
- vadí mi to, že ked ju budem chcieť znovu používať, tak mám zaplatiť znova nejakú aktiváciu, podľa môjho názoru ide teda o vydieranie.
- ak by nechali noví majitelia dobehnúť staré karty s cryptoworksom a potom začali ponúkať svoje nové, tak veľmi pochybujem o ich obchodnom úspechu, ľudia by si určite dobre rozmysleli, či ostanú u Skylinku.
- to, že má Skylink príliš veľa roboty s tým, že koľko rôznych nových programov pribudlo, tak to je len ich problém, nech to riešia so samotnými majitelmi programových staníc, ktoré chcú vysielať cez nich svoje programy a hlavne nás zavaľovať reklamami. Tie majú z toho zisky, tak nech platia Skylinku oni.
Tým by sa to vyriešilo a aj menej odpadu by zaberalo dátové toky pre tých sledovanejších.

ozzy2
Registrace: 7/2008

ozzy2

Pokud jsi používal dříve karty Slovák link a Czech link zároveň, tak jsi porušoval smluvní podmínky, které tehdy platily. To ti nevadí?

joscer

joscer

Co tu bylo nedávno a co jsi tam ty viděl a jak si to viděl je vcelku irelevantní. Co jsem tam četl před léty při koupi já jsem tu jasně uvedl a za tým si stojím. Také si stojím za tým že to byl od Skylinku podvod desetiletí a nic na tom nezmění ani zastírání a překrucování faktů některých strážců Skylinku.
Bohužel na podvodné jednání není v ČR „špagát“ a je to nazýváno jako zdravě dravý podnikatelský záměr.

člověk

člověk

Musím se poopravit. Napsal jsem text na obalu karty špatně. Teď jsem ten obal karty našel a je tam napsáno přesně toto: "V ceně neplacené programy bez časového omezení". To je FAKT, který netřeba překrucovat.
Takže ty si to vlastně pamatuješ dobře, ale jaksi si nepamatuješ úplně celý text. Nějak ti z paměti zřejmě vypadlo to "V ceně". No to se stává, ne každý si vše pamatuje. Jen ti přeji, aby se to nezhoršovalo.
Jinak nemám co bych k tomu dál dodal.

joscer

joscer

A co tím chceš jako říct?

člověk

Člověk ne skylink tě podvedl ale towercom. Ten zbalil miliony a utekl se schovat na Slovensko

satman1
Registrace: 9/2010

Veru satman1 z kotolne to vie, on bol pri tom.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Born vítej s karantény. Ty chceš tvrdit že towercom nevlastnil skylink. I tací jsou tu mezi nama. Co už stebou odborniku. Nebo brouku pytlíku.

satman1

Bud v klude a nesir nezmysli,amater z kotolni.Vlastnil a co teraz? Ked niekto nieco vlastni, zaroven kradne? Podla seba, sudim teba.Ze ty kradnes nemusi iny.Mas to nejak v hlavicke dopletene,amater.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born

On je nějaký celý dopletený ten naš vypravěč vtipů Satman1 ... kdyby si přečetl něco o tom, jak skupina bank poskytla Towercomu úvěr v hodnotě 85 milionů eur na překrytí dluhů, aby vůbec mohli začít z digitalizací DVBT, to neudělá. Jen on ví proč. Asi mu nějak ublížili nebo tam měl přítele, který ho opustil. Nevím. Jedno je jisté. Kdyby toto četl někdo z Towercomu, a moc by mu na tom záleželo, tak Satman1 má vážný, opakuji vážný problém ze zákonem za pomluvu a ..... ale co čekat od člověka, co si dá skylink kartu do přijímače a čučí jen na něj a to je vše co ví o sat.vysílání. End.

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

ozzy2@ Sranda je v tom, že tu kartu ti nikdo nebere. Máš ji koupenou, zůstane ti, ale bohužel ojeb je v tom, že nákupem ti nikdo negarantoval její aktivaci ani funkčnost pokud jde o dekódování programů. A fakt se divím, že lidi k tomu Skylinku furt lezou a pak všude bejkaj, jak s nima vykledal. Prostě kartu hodím do koše (v životě člověk prodělal mnohem víc, než pár stovek co karta stála) a tato firma mě dál nezajímá, to snad není tak těžký pochopit a udělat. A pak si může Jarda kupovat předplatný leda sám sobě.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Nazdar ví dva já sem psal jen že towercom sliboval tak to měl to vaše doživotí dodržet. No a když m7 má teď skylink tak sem rád že si uznal že nejsou zloději. Konečně jsi to pochopil. Magicial je vidět že towercom ty peníze sproneveril místo toho aby šířil programy zadarmo a na doživotí. Tak nevím s těmi zloději a podvodníky jak to je. A kde je hledat. Koukám že u vás platí zloděj kryje zloděje.

satman1

Hlavně piš ty svoje gramatické zvratky dál, aspoň se člověk vždycky pobaví...

bretah
Registrace: 9/2012

Presne tak, všetci to chapu len satman1 nie a piše a piše a piše a ani boh nevie o čom !!!

Born
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra