Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink , preruseni platby sp

Pouzivam kartu skylink na chate od jara do podzimu chtel jsem pres zimu neplatit sp ( platim pres sipo 33/mes )psal jsem dotaz na zs skylink pred mesicem mi odpovedeli ze je mozno prerusit platbu a dnes jsem tam psal ze to chci prerusit a napsali ze to neni mozne prerusit platbu sp , ze kdyz to prerusim uz mi to neaktivuji ,nemate s tim nekdo zkusenost ?

jirka6090
Registrace: 11/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

nejedna se o to jak zrusit sipo na poste

Nejedna se mi o to jak zrusit sipo na poste , ale o to ze kdyz na karte jednou zrusim placeni sp pres sipo nebo inkaso uz nikdy nebudu moct na te karte platit mesicne tech 33/mes ale budu muset platit jen rocne 498/rok ,dle vyjadreni servisu skylink

jirka6090

funkční

návod jsem ti napsal,co dál řešíš? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Myslis hodit na to kladu nebo s tou bankou ,rikam ze mi skylink napsal ze jak to jednou zrusim tak uz na té kartě už nikdy platit měsíčně platit nemohu jen ročně nebo sms !

jirka6090

pierrepetr

Myslis hodit na to kladu nebo s tou bankou ,rikam ze mi skylink napsal ze jak to jednou zrusim tak uz na té kartě už nikdy platit měsíčně platit nemohu jen ročně nebo sms !

jirka6090

jirko

u banky ani u šítlingu nic rušit nebudeš,jenom tam náhodou nebudou na 4 měsíce prachy,ty tam na jaře zase dorazí,o co jde? R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: skylink , preruseni platby sp

Jo ale do teď jsem to platil pres sipo , kdyz jsem to zavadel zak mi nenapadlo že to nemohu přerušit ,takže jsem jim napsal že sipo rušim no a na jaře uvidím třeba bude zase nějaká změna :-)

jirka6090

jirko

nic nepřerušuj,jen šítlingu dej změnu způsobu placení,ze sipo na inkaso z účtu,pak udělej co ti píšu,normálně to spousta chatařům takto jede R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: skylink , preruseni platby sp

Mě na tom skylinku vadí že tam nikdo nic neví mají nějakou naučenou odpověď a zákazníka pošlou do prd...

jirka6090

jirko

vždyť ty slepice na nic nepotřebuješ,všechno si vyřídíš přes mail,taky maj doma děti a jinou práci nesehnali,všechno maj naučený a před sebou texty,co maj na co odpovídat R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Tak na jare koupim antenu settopbox a na skylink víš co ? a doma mam taky skylink předplacen na rok , a pak zbohem prejdu na pozemni vysílání kolik tam vlastně jde hd programů ?

jirka6090

no pokud

máš na chatě signál,tak se ti divím,že jsi to takto nevyřešil už dávno,doma platíš na rok a na chatě sipem?,uniká mě důvod tohoto blbnutí R^ :laughing: R^

pierrepetr

To je neskutečný.....

....pořád takových blábolů kvůli necelým dvěma stovkám, navíc s možností příjmu DVB-T! Přitom je víc možností jak to platit, z nich nejhloupější je právě SIPO! Taky mě uniká důvod tohoto blbnutí a není divu, že ve Skylinku opravdu některé dotazující se pošlou do pr.....! :fuming:

Tondach
Registrace: 3/2004

tondach

dej mi typ jak to platit na kratší dobu,plno soukmenovců radu rádo pobere.Nebo vPM
dík

korkoran
Registrace: 10/2006

Tondach , pokud nemáš nic k tématu nepiš , čau !

Normálně jsem se zde zeptal jestli nemá někdo zkušenost s tím když se přeruší placení sp přes sipo že to pak nejde obnovit zase přes sipo to je vše ! Když jsem placení přes sipo zaváděl tak jsem se ptal u skylinku jestli to mohu např. přes zimu přerušit a teď když jsem to chtěl pozastavit mi napsali že to nejde ! ( nenapadlo mě že to co mi odpověděli před 1/2 rokem dnes nebude platit )

jirka6090

korkoran

to co požaduješ jsem v tomto vlákně napsal,co chceš víc,jak snadné R^ :laughing: R^

pierrepetr

jirka6090

Jdi o několik příspěvků dopředu a uvidíš jestli jsem měl něco k věci nebo neměl.........!

Tondach
Registrace: 3/2004

pierrepetr

tak jsem nechtěl nic psát, ale nemůžu si to nechat pro sebe -- pierrepetr-- když to tady čtu, tak ty jsi asi úplnej i...t ! nečetl jsem zatím nikde, že bys někomu inteligentně poradil, jen pořád plácáš h...a, jen se posmíváš, pak napíšeš rádoby něco chytrého, abys vypadal, že něčemu rozumíš, v...r se na psaní, jsi fakt inteligent a víš kulový. fóra jsou od toho, abys lidem poradil a ne psal takový slušně řečeno blbosti :fuming: spletl jsem se, když jsem si myslel, že jsi chytrý, opak je pravdou. Podle mě jsi týpek, který má h...o, je n.....ý na celý svět a proto sedíš u počítače a plácáš a plácáš a když už nevíš coby, tak zase plácáš a kritizuješ a to pořád dokola. Byl jsi někdy v klientském centru nějakého operátora? Asi těžko, protože jinak by jsi neplácal taková h...a !!!! když něco napíšeš, tak to fakt stojí za to :scared: zajímalo by mě, co máš doma za vybavení, včetně TV. Nemáš ještě doma tu tv ze 70.tých let? Víš, každý není takovej inteligent, jako ty! Proto se lidi ptají,víš?! Chápeš to? Hmm asi ne, ale to nevadí, neboj, třeba to za pár let pochopíš :))) :))) :))) Myslím, že je stejně zbytečné Ti tady cokoliv psát, protože budeš pořád psát jen k.....y! Zamysli se, jestli nevíš co to znamená, použij slovník a jestli nějaké vědomosti máš, tak je využij k tomu, abys lidem radil a ne jen neustále kritizoval :fuming: :fuming: :fuming:

f599gto
Registrace: 9/2014

f599gto

děkuji za tvůj čas,já jsem se nic nedozvěděl,možná jiní,kteří mě neznají,tvoji nepravdu,tvůj názor ti neberu,jen s ním nesouhlasím,což jistě budeš jako inteligent respektovat,děkuji a příště to zkus bez skrytých urážek a sprostých slov,tak trošku lidsky R^ :laughing: R^

pierrepetr

ještě O:T f599gto

zapomněl jsem ti odpovědět k tomu Call centru,vím o tom docela dost,moje dcera v jednom pracuje asi 3 roky,vím co stále musí studovat,stále nějaká školení a finty na zákazníky,je to k zblití kolikrát a nic,opakuji nic za sebe říci nesmí,hovory jsou monitorovány a následně si je přehrávají nadřízení a i v kolektivu,aby si navzájem vynadali,je toho daleko víc,pochopitelně nesmím říci více R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra