![]() |
|
výpadek komerčních stanicVážení,během vysílání mi 15.10. vypadly veškeré české (i slovenské) komerční stanice (Nova, Prima, Joj atd.) Zkusil jsem restartovat, přehrání settingu jež jsem měl v PC uložený i nový firmware (přesněji nebyl nový, ale poslední co jsem nalezl...). Jedná se o přijímač Ferguson Ariva 200. Poradí někdo? A ještě prosím! rady zahoď to, nestojí to za nic apod. jsou ztrátou času i pro Vás. Díky za odpovědi Pepina |
pepina123
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních staniczaplat SERPO |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicked vypadly, tak ich pozametej a nasyp spátky, a bacha na vypust aby zas nevypadly |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicMám zaplaceno trvalým příkazem, platba poslána z banky 3.10.Takže ani toto není ono, ale děkuji |
pepina123
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicPlatba sice poslána, ale ukazuje web Skylinku u tvé karty, že je SerPo prodlouženo díky platbě?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
vypadekKua uz aj mna to serie ser.po ZAPLATENY do 20 .01.2015A raz za 7dni vsetko zakoduje a pomoze len 3-4x restart alebo reaurorizacia na certifikovanom Shitlink promaci popripade vytiahnutie karty a znovu vlozenie a do 20 minut to nabehne ku fix taky system.............. :fuming: Rv |
igor222
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
igor222A v jakém přístroji máš kartu vloženou?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
pro igor222ku fix, já snad abych se docela styděl, že nemám žádné problémy ani s přijímači, ani s placením SERPO, ani se Skylinkem......!:O |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
TondachNo já bych netvrdil že Skylink,freeSat,Digi a třeba i další nemají čas od času žádný problém. ;) Akorát některému z nich trvá odstranění problému kratší dobu jinému třeba pomalu rok.Tím myslím hlavně chyby ve kvalitě vysílání určitého programu at jde o obraz nebo zvuk.Stačí tady pohledat. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicpepina123@ Ztrátou času je snažit se oživovat mrtvolu ;PKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Ariva 200HDje náhodou super dobrý boxík, jen je otázkou, zda dokáže pochopit a hlavně zvládnout i ten kvalitní Jardův servisní produkt. Podle hesla- "Kde je pouze servisní poplatek a služba žádná, ani Ariva nejede" - ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních staniczahoď to, nestojí to za nic :laughing: |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
jde tičt24,noe a očko a TA3?,pokud ano,do ničeho nevrtej a zkus jinou kartu,pak je jasno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicVYŘEŠENO - zaplaceno bylo, ale!!! nevšiml jsem si "úpravy" ceny a tak mi skončil poplatek za Multi už 16.X.. Včera večer, když jsem přišel z práce jsem zaplatil už na celý rok apak jen hlídat placení.Díky za rady Pepina |
pepina123
![]() |
|
pepina123Pokud jsi teď zaplatil Multi na rok, máš k dispozici zdarma balíček HBO standard na 3 měsíce. Koukni na stránky Skylinku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: výpadek komerčních stanicDík, už vím |
pepina123
![]() |
|
![]() |