![]() |
|
freeSAT-nové programyDo konce roku mají přidat do programové nabídky ČT:D/art a ŠlágrTV. Zpráva je z klientského centra. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: freeSAT-nové programyKdyby radši přidali PL,klidně třeba Idmana.Tam je teď CRY - CHE 0:1 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: freeSAT-nové programyNo teda,to sa nemajú čím chváliť-čakal som skôr Crime and Investigation,alebo ID Xtra.No čo na to povedať... ;PVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 721 |
![]() |
|
RE : free SAT - nové programyTak tomu nevěřím, že by přidali tyto 2 programy. Tyto programy vysílají v pozemním vysílání, tak jsem si jistý, že ve Freesat určitě nebudou, stejně tak jako Smíchov, Telka a nebo ČT SPORT HD. A je to tak správně. |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: freeSAT-nové programyCrime and Investigation nebude ptal jsem se před 14 dny ještě na českou lokaci Discovery I.D. a bylo mi odpovězeno následovně:"Dovolujeme si Vás informovat, že přidání české jazykové stopy kanálu Discovery ID do budoucna nevylučujeme. Litujeme, kanál Crime and Investigation neplánujeme v současnosti zařadit do naší programové nabídky." |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
![]() |