Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LCD monitor s TV tunerem

Mate nekdo tip na slusny LCD monitor 23 s tv tunerem? Na nasem trhu je to vicemene zalezitost LG a Samsungu, ale moc me nenadchly. Na nemeckem trhu jsem nasel dle parametru celkem slusny Acer. Je me jasne, ze tato kombinace nikdy nebude idealni, ale odchazi me LCD a zaroven bych potreboval jeste jednu Tv, takze se toto reseni nabizi, ale nerad bych mel spatny monitor a jeste horsi Tv. USB tunerem ci kartou to nechci resit. DEKUJI ZA TIP.

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD monitor s TV tunerem

Osobně mám 24" FHD Philips s dvěmi hdmi vstupy. Je asi o dvojku levnější než s integr. tunery. K němu můžeš připojit příslušný stb..

Pokud jde primárně o kvalitnější obraz pro TV (není můj případ), vzal bych to opačně a koupil lepší TV cca 26-32", kterou můžeš samozřejmě připojit i k PC.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

monitor s tv

každá televize jde použít coby monitor,taky jednu takhle používám 19palců,navíc se satem a s motorem,abych neztrácel čas a o něco nepřišel ještě jednim okem 5metrů daleko sleduji co tam má žena :))) :lookaround: :lookaround:

korkoran
Registrace: 10/2006

RE:ALL

Primarne bude slouzit jako monitor.

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993

Pred par rokmi sa predavali LCD TV Samsung T260HD, T240HD, pripadne mensi T220HD, maju uz DVB-T tuner, dobre rozlisenie 1920x1200 a komplet sadu AVI konektorov. Jedina nevyhoda je chybajuci PIP a trochu slabsi zvuk. Vsetko su to technologie panelov TN s trubicovym podsvietenim - pozri si k nim nejake recenzie na webe, mozno sa aspon inspirujes, co hladat.
Teraz su na trhu novsie modely s LED podsvietenim a nizsou spotrebou, ale rozlisenie u vacsiny takychto produktov kleslo na standardne fullHD (1920x1080).

warkiller
Registrace: 7/2011

RE : LCD monitor s TV

Mám Samsung T24D590(HDTV) a jsem spokojen. Podotýkám, že nemám kladný vztah k televizorům jmenované značky. Televizor se dá použít i při práci na PC, PIP do libovolných koutů s možností tří velikostí. V tomto případě jsem s monitorem plně spokojen, editace programů u tv je též přijatelná. Pro otestování starších satíků je k dispzici i Scart.

valsora
Registrace: 10/2007

Tady muj vyzkoušenej typ

Changhong s tv tunerem,krásným obrazem a velmi nízkou spotřebou.Mám 1x 19 s tv,a 1x 22 se satem,nahrávají už s 4gh flesh a teď jsem zjistil,že to přehraju i v Pc a v další tv

korkoran
Registrace: 10/2006

asi pred mesiacom som kupil samsung 24D391 s T/C tunerom primárne použitie ako monitor ( fakt dobrý ) C tunerom mám naladených 6 programov ( kvalita v pohode ) . pomer cena výkon pre mňa uspokojivý .
p.s. ak to bude viac ako 80% pracovať s PC nekupuj TV kupuj monitor

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

navíc

na monitor ti dá dost výrobců záruku 36 měsíců R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE:ALL

Děkuji všem za reakce.

mog1993

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra