Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK TP 12207

Zdravím, předplatil jsem si balíček Kombi. Přijímač mám VANTAGE 8000. Programy na tomto TP se nedají sledovat. Neustále zasekávání obrazu. Zkusil jsem několikrát celý TP smazat a znovu naladit dle parametrů, které uvádí SKYLINK, ale nepomohlo to. Vše ostatní běží normálně. Máte někdo podobnou zkušenost, či snad řešení. Děkuji.

HONZAK
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

honzák tady čti

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=56220
poslední příspěvek tě asi nepotěší.Je to už starý železo a žádný nový soft mu asi nepomůže

korkoran
Registrace: 10/2006

to HONZAK

1. Nahraj si tam 02.52.01 - má najlepší obraz s EMU žiaden Jepssen tam nedávaj!!!
2. Pozeraj programy cez HDMI nie cez SCART !!!
3. Vytiahni všetky moduly z prijímača a ti garantujem na 100%, že ti to sekať nebude.

Ahoj a nech sa darí ;)

PeMa
Registrace: 2/2011

RE: SKYLINK TP 12207

A ešte doplním-nepoužívaj settingy od cudzích ľudí, tie vedia tiež narobiť šarapatu v prijímači. Urob si sám najlepšie cez program od Litzingera a máš svätý pokoj.

PeMa
Registrace: 2/2011

ivo2001

co by sis přál konkrétně,aby skylink řešil?,já ani mých cca 1000 zákazníků s tímto problém nemá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

SKYLINK TP 12207

Vantage 7100 mám dodnes,vše funguje jak má, ale musí být na 100% naladěná parabola. Fw jsem měl Jepssen, o víkendu jsem ze studijních účelů nahrál oblíbený 02.44.01 R^ ,teď jsem tedy kvůli Honzakovi najel na 23,5E. Měřák jsem netahal,ale parabola je nastavena , takže mimo 2tp teploměry ukazují všude S90/Q99, jen na 12207 je S76/Q99 (a pak ještě na jednom). U Vantage je obraz bez rozpadu při Q~71, na S nezáleží, v C-pásmu jede obraz i při S~40.
Takže dolaď parabolu, lnb na 23,5E dej do ohniska a musí to makat.

decmen
Registrace: 2/2008

to HONZAK

tak kde byl ten zakopany pes?

kaos
Registrace: 2/2009

to All

dlužím odpověď o zakopaném psovi ..., bohužel uspokojivou nemám, dnes zde byl konečně technik (ta prodleva byla způsobena mým naprostým nezájmem o kanály na tomto transpondéru), po docela dlouhém laborování s 1. měřením a nastavováním - bylo v pořádku, 2. zkušební výměnou čtecího modulu - bylo v pořádku, 3. několikerou změnou zapojení kabeláže a nastavení tuneru - se to konečně rozeběhlo a neseká se ..., ale čím přesně to bylo nevíme, prostě se měnily způsoby zapojení, až to běželo, technik si s tím opravdu hodně pohrál a na střechu a zpět lezl mnohokrát, sdělil mi, že ho to z profesionálního hlediska zajímá a tak tomu opravdu věnoval spousta času, přesto všechno neví v čem ta chyba byla, vyloučit lze nastavení paraboly, resp. kvalitu signálu a vadu čtečky, možná je to drobná vada konvertoru nebo nevhodný způsob zapojení tunerů ve Vantage, takže pokud má někdo podobný problém, tak doporučuji vyzkoušet všechny, byť zdánlivě triviální možnosti

HONZAK
Registrace: 8/2008

RE: SKYLINK TP 12207

ja mam s timhle TP taky problem na Panasonic Tv V20 z roku 2010. o vimendu jsem tatovi preladoval jeho vantage 8000, co mi privezl a musel odpojit antenu. je u jsem vse naladil v pohode a vse fungovalo. po zpetnem pripojeni anteny mam totalni rozpad na tomhle TP a jeste TP, kde je Penthouse SD, coz do doby odpojeni kabelu nebylo. v loznici mam Arivu 200 a tam mi to funguje v pohode, takze vubec nevim jestli je to televizi (tunerem nejakym kontaktem) nebo presnosti paraboly, kdyz to na jinych pristrojich slape. kabelaz jsem zkusil vymenit, ale efekt nulovy. nez davat telku do servisu mam zavolat nejakyho technika s profi merakama, aby na to mrknul? ukazatele v tv rikaj 10/10 ak na silu, tak kvalitu, ale vim, ze to je spis orientacni ukazatel nez nejaka extra presna hodnota...

Zigáč
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra