, sekce: DVB-S přijímače |
|
Vitamin 5000 HDZdravím páni, mám tento stroj Showbox Vitamin 5000 HD s E2... Mám navolené zobrazenie na displeji len názov stanice. Prava polovica displeju svieti v pohode ale lava ako keby menej, ledva to precitam...Ma niekto moznost to otestovat ci je to len vada SW.Dakujem |
xardas
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 145 |
|
|
xardasčau mám ten showbox s E2 asi měsíc a mě to po dvou dnech ukazovalo na displeji jenom pulku názvu stanice např tv nova to bylo jen tv n ,tv prima to bylo jen tv pr atd tak jsem volal na sapro a musel jsem přes flešku přehrát celý soubor img znovu a pak už to bylo ok.no abych ti pravdu řekl mám ho měsíc a za tu dobu asi 100restartů a zamrznutí.když se koukám na film z archivu tak v pulce filmu restart ,co chvíli kdyz jdu do menu tak zámrz a zelená obrazovka a znovu restart zadním vypínačem.můj dojem je ten že jsem nekoupil moc dobře ,mám už z toho krámu takové nervy že bud to hodím do popelnice aji z enigmou a nebo to prodám.pokud tomu trošku rozumíš tak dej mail a helfni mi trošku s tím nebo to fakt hodím z okna.čau a dík. :bomb: |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
|
|
RE: Vitamin 5000 HDasi si skor narazil na spatny kus, ja ho mam asi od 3/2014 a zatial len 2x restart, bezi na nom client |
xardas
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 145 |
|
|
RE: Vitamin 5000 HDEnigma2 nie je primárne určená pre SH4.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
xardasasi jo no tak nevím budto to přehraju na origo software bez E2 nebo se toho rychle zbavím .včera např jsem koukal na server mediaportal a v poho a dnes ho v pluginech už nemám ,prostě zmizel.ted lituju že jsem si nenechal staryho dobryho sd humaxe 5500 ten šlapal bez jediného restartu a v poho kolik roků a ted koupím takový křáp.nic měj se čau. :bomb: |
marksony
|
|
RE: Vitamin 5000 HDAle dobre zelezo s podporou .. jaj sorry Tomik ... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Vitamin 5000 HDAhoj, taky musím potvrdit, že restartů a to hlavně těch tvrdých zadním vypínačem jsem provedl nespočet. Pravda je, že ho používám docela hodně a to spíš na lov družic. Takže mu dávám zabrat co proto. Vesměs jsem s tím ale spokojený... Štve mě, zakousnutí při přepnutí stanice s nízkou SR bez signálu, to je pak pruda, než se to podaří zase přepnout jinám - to mě asi vadí více, než občasný restart. Jinak při běžném používání, tedy nic moc nemačkat a koukat s tím nemám problém. Na smart věci mám telku, takže tady jen shoutcast rádio, hraje také v pohodě, stejně jako IPTV streamy, co jsem si dal do oblíbených. Pluginy v podstatě nepoužívám.TBS 5927, Octagon 8008, Octagon SX88, Vitamin HD 5000. Paraboly: Offset 120 cm 34,5W-75E Ku band, Channel Master 180 cm 30W - 78,5E C Band + Ku Band, Cahors BigBisat 39E-28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-5E-1W
|
kndxing
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 123 |
|
|
marksonyproblém pravděpodobně je v pluginu archivy CT , zkus aktualizovat nebo použít jiný starši pluginChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
|
|
lubos3necčau dík za reakci ,no vidím to tak že asi hodím na flešku opětovně už asi po páté soubor img od sapra a znovu to předělám ,doufám že už naposledy.jak to budu muset dělat ještě jednou tak tu enigmu odinstaluju a hodím to do origoš firmwaru.díkec měj se. |
marksony
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|