Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nový sat HD príjmač

Zdravím, ak je to na fóre také vlákno prosím admina o presunutie.Chcem kúpiť nový príjmač,hlavne na" štúdijne účely" mám vybraté tieto: Amiko HD8250+, Alma 2230, Opticum HD x405p,x406
prípadne poradte nejaký iný,teraz mám Opticum HD X403p,zatial spokojnosť, je to v pre deti v izbe, na obraz sa nesťažujú
;) Už to vidím, že odborníkom na tomto fore sa preklápajú oči do mínusu,no na linux nemám,čo sa týka znalostí v tomto smere.Cena je do 130€+-.Koniec koncov aj MEGO má 403p a v pohode R^ či?.Ďakujem Vám za Vaše tipy a poradenstvo.PM mám aktívne pre prípadné linky na konktrétne príjmače s cenou.Na e...no.sk som strávil skoro 3 dni čítaním recenzie na príjmače a nielen tam, no všade je to inak. niekto chváli,niekto haní....

figmar
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nový sat HD príjmač

Amiko 8250+ ma podla mna na sd kanaloch o nieco prirodzenejsi obraz ako predchadzajuce modely amiko, alma a AB cryptobox. Ja by som siel do toho. No tusim display tam dost silno ziari, to je jedina nevyhoda. So spravnym softverom su to ale stabilne prijimace vo vynikajucej cene.

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

http://elektropeha.eu/index.php?route=product/category&path=62_63_64
stymto som spokojny

loop12
Registrace: 7/2007

fígmar

Pokud to máš pro děti,tak jim kup Amíko miniHD/nebo mikro HD cena je na slovensku kolem 40,-ojro.Hoď to do heureky,tam najdeš tu sk. adresu 1.s nejmenší cenou.Mám jich vyskoušených po kamoších cca 14 ks

korkoran
Registrace: 10/2006

omluva

teď jsem si koukl,že pro děti už máš a že hledáš něco pro std.účely.Mnou jmenované se liší ve studiu jen nedostatkem Ci slotu,což pro studium vlastně dnes už neschází

korkoran

RE: Freedox

Ďakujem za odpoveď - viem kde nájsť soft pre tieto prímače- no neviem sa rozhodnúť, niektorý ma ako obraz v HD ok ,niektorý nie,bohužial u nás v Prešove,v kamenných obchodoch majú len v ponuke príjmače pre skylink, a keď dám svoju požiadavku,tak niektorým spadne sánka,ak sa opýtam ktorý príjmač utiahne 2 motory a za akých podmienok, tak to je pre nich "Everest".A parabolu 105cm - otázka A na čo chcete? no nemám slov.Štefan kde si? Júj biznis :laughing: :laughing: :laughing:

figmar

RE: korkoran

Ďakujem za poznatok

figmar

figmar

Měl jsi tam schovanou adresu toho sk/cz obchodu,přes heureku,kde jsou chytrý lidi a na slovensku nejlevější

korkoran

figmar

Na amiku mikru HD po natočení mi jede celej 11596,11617,a 11678 jen polovička,už to asi upravují

korkoran

RE: korkoran

Ďakujem, práve cez nich by som nakúpil no ani mne nevedia ako poradiť, je to trošku problematické , keď si dám do porovnania amiko 8250+ a Alma 2230, tak vybavenosťou je alma lepšia, ale Amiko 8250+ je CPU / Flash / RAM: Dual 600Mhz / 16MB / 256MB ,Alma 2230 je 2xCI 2xCX LAN PVR,ale
Alma HD-2230:

+cena

+2 šachty na CI dekódovacie moduly

+možnosť nekódovaného nahrávania

+VFD(alfanumerický displej)

+veľa vstupov a výstupov prijímača

-nemá internetové aplikácie Youtube a Google maps

-nemožnosť pripojenia ku internetu pomocou wifi USB adaptéra

-prehrá málo video formátov(nemá AVI kodek xvid a divix)

a procesor voči Amiko je iný, tak babo raď ;)

figmar

Ak chces kupovat parabolu 105 cm, tak na bazosi mas super Gibertini 100ku aj s motorom sg2100 a to vsetko len za 20e. Smiesna cena. Hladaj inzerantu z Ciernej vody!

PetoBB
Registrace: 3/2014

Ak chces kupovat parabolu 105 cm, tak na bazosi mas super Gibertini 100ku aj s motorom sg2100 a to vsetko len za 20e. Smiesna cena. Hladaj inzerantu z Ciernej vody!Buď tak dobrý daj mi link do SZ, neviem to nájsť.Vďaka

figmar

Poslal som ti pm

PetoBB
Registrace: 3/2014

Medialink Black Panther 1CI 1Card DVB S2/C2/T2 HD

Ja som siel do Combo prijimaca Medialink Black Panther 1CI 1Card DVB S2/C2/T2 HD/ z Ellano sat/, mal som Vantage 8000 HD, AB550HD nasledne AB650HD. Medialink vie posluzit aj na studijne ucely, vie to DVB-T ked bude lejak alebo snehova fujavica.
Naco ist do draheho prijimaca kym funguju studijne ucely, patch FW a ina podpora/kukni co to vseto vie/....DIGI Sporty 1/2 HD HU, fantasticky obraz na 50´plazme Samsung....

...už dlho lovím...

casar2
Registrace: 2/2006

casar2

"fantasticky obraz na 50´plazme Samsung...."jako vždy bez konkurenční Medialink Black Panther,ale moc to tady nepiš,tady jsou na černou kočku alergici až k šílenství R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Ať se odbavujou, mne je to jedno odpovedam na dotaz 1-ho v poradí tohoto témata... :)))

...už dlho lovím...

casar2
Registrace: 2/2006

casar2

A to jen HD stanice ??

CES
Registrace: 4/2007

casar2

no já s tebou rád souhlasím,mám jich v terénu asi 300ks a všichni si chrochtají i jejich návštěvy,sám mám stále doma dva dědky (ne combo)a zatím není za co vyměnit R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

A kolego, u kterýho dědka sedíš . R^

CES

CES.........

zrovna dnes mám tři 2x medialink,1x stará myslivecká R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Tej kořce se taky říká " lidská tvář " :))) R^ :)))

CES

no já

vím,nebo dědek R^ :laughing: R^

pierrepetr

To: pierrepetr,CES, no dajte aj Vy nejaké tipy,rád sa poučím,ten pardál sa mi celkom pozdáva no ešte budem študovať aj iné príjmače.Ďakujem za Vaše tipy.

figmar

figmar

já mám to co casar2,jen ne combo,ale na mě nedej,já už v tomto směru dávno nestuduji,už jsem se nastudoval dost a vím,že je to ztráta času,když se chci dívat,tak hned a né někde klikat klíče,to je věc každého,kde tráví volný čas života R^ :laughing: R^

pierrepetr

Člověk se celý život učí.....a chceš studovat jak říkáš na studijní účely - tak proč by si nemohl začít s Linuxem .....Optibox EVO Enfinity v SK za 105 EUR a vyhraješ si až až :-)

https://www.parabola.cz/clanky/5310/optibox-evo-enfinity-enigma-2-openatv/

shiraz
Registrace: 8/2008

shiraz

i kočka je linux,ale nenechá se moc hladit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra