![]() |
|
Sport1 bude v HDPlatená športová stanica Sport1 spustí vysielanie vo vysokom rozlíšení (HD). Program odštartuje v súvislosti so získaním práv na Formulu 1 vysielateľom tejto stanice.Vysielateľ, spoločnosť AMC Networks, by chcel spustiť verziu vo vysokom rozlíšení do konca tohto roka. Najneskôr to však bude v marci 2015. Informácie nášho portálu potvrdil aj PR manažér spoločnosti Ondřej Vácha. Sport1 HD bude vysielať identický obsah ako verzia v štandardnom rozlíšení, líšiť sa bude iba technickou kvalitou vysielania. Od roku 2013 u nás vysiela aj sesterský program Sport 2 HD. Ponúka ho napríklad Skylink, UPC, či freeSAT. Nový HD program začne vysielať hlavne kvôli Formuli F1, na ktorú získali tieto programy práva na najbližšie sezóny. Pôvodne vlastnila práva CME a vysielala ich na staniciach Markíza a Dajto. |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
hoboTy si jeden veeelikánský chudák,si nemysli,že sa ťa bojím a UPOZORNUJEM ťa ,aby si mi dal pokoj OK?VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 721 |
![]() |
|
RE: Sport1 bude v HDJa som z tým nezačal tak ma nechaj na pokoji a hled si svýho a nestaraj sa láskavo do mňa.Bol by som ticho a v pohode ak by si ty nezačal.Mohol by som ťa o to poprosiť?Vidíš pýtam sa ťa slušne-môžem ťa o to poprosiť aby si ma nechal na pokoji?Ja ti pokoj dám to sa nemusíš báť.Nie som typ človeka čo niekomu robí zle,ale brániť sa proste musím to je celé.Ty si pozeraj čo chceš nieje ma do toho nič-je to tvoja OK,tak nechaj to už tak.Každý nech si robí čo chce.Nechápem čo z toho niekto má ked neustále niečo rieši,to mi rozum nebere,sme ludia a nebudeme sa osočovať a nadávať si.Toto fórum slúži na reakcie k téme a nie na hádky,mne to nebaví sa hádať.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
AntošKamaráde kde si zobral pre boha,že som klient heryho :laughing: :laughing: :laughing: To snád už nieje ani pravda,čo som komu urobil... :)))VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
kostiktobě nestačilo to co jsem ti včera napsal do SZ?Nebo jsi nepochopil něco z toho.Mám ti to tady veřejně zopakovat?Raději bud zticha a jak sem ti radil moc nemlaskej jak bylo řečeno v jistém filmu o pumpařích. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |