![]() |
|
opět Digi TV výpovědZdravím,tak opět je tu problém s DIGI TV,po 2 týdnech se ozvali s tím,že zařízení může odvést technik,ale zaplatím mu náklady na demontáž + cestovné nebo mám zařízení zaslat někam do Brna nebo do Prahy na jejich pobočku. Vyjmenovali si tam i držák,který tedy nedodali a přimontovali to na stožár el. vedení. Ve smlouvě tedy držák není,takže podle mě nemají nárok. Ale co ted s tím? Je to po strýcovi, smlouva zanikla (napsali v dopise). Investice do technika je pro mě nepřípustná a zaslání celýho toho šrotu také něco stojí. Je to jejich, měli by se starat oni.Jak nato vidíte přátelé?Předem díky za rady i ty z dřívějška. Tomáš |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
proč novévlákno?pozůstalí s nimi smlouvu neměli,tak to neřeš,zavolej tam,ať si to odvezou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: opět Digi TV výpovědŽádné volání. Komunikace zásadně dopručeným dopisem s dodejkou !!! V tom dopise je vyzvi k doběru zařízení. Tečka. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: opět Digi TV výpovědNa stejný dotaz už bylo odpovězeno nedávno (https://www.parabola.cz/forum/topic-82952/), takže co se zase řeší? ;PVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: opět Digi TV výpovědDržák tam mají napsaný v dopise standardně, ale pokud ho tam nedávali tak jim ho prostě nedáš a je to. U mne ho taky nedávali a když jsem jim odevzdal osobně veškeré technické zařízení do skladu v Praze Stodůlkách, kde mi dali předávací protokol tak u kolonky držák uvedli - vlastní .Já jsem s nimi komunikoval doporučeným dopisem s dodejkou a žádné problémy jsem neměl a to jsem rušil smlouvu 2 x jednou jsem jim dával 2xSD přijímače a podruhé jsem jim dával ten jejich vypečený Cam modul CI+, který mi z důvodu nekompatibility byl k ničemu. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
TozlatoVidím,že jsi nepoučitelný,tak jak napsal už minule i dnes bretah.Už jsi asi prošvihl těch 15 dnů,dobu pro odpověď rozporu.Já jsem ti doporučil aby jsi se obrátil na ČTU s NAMITKOU,což jsi taky neudělal.Tady není pravnická podpora,kterou teď už budeš potřebovat. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
i ve věci která se měnetýká mám povinost písemně odpovědět na obvinění,takový jsou teď bl.bý zákony |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
to:shirazDo jakého přijímače ten jejich Cam modul CI+ dával? Díky za info. PavelPE |
PavelPE
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
to PavelPEV linuxových Clarke tech ET 9000 a VU+Duo s tehdy posledními image Open ATV a Open PLi a vždy to zahlásilo, že modul není kompatibilní s TV a tím jsem skončil. Přijímače chvilku modul viděly, ale po hlášce o nekompatibilitě už jsem se do menu modulu nedostal a ani modul kartu neviděl. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
korkoranzatím ho nikdo neobviňuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to:shirazto:shirazDíky za info, já mezitím zistil, že v Amiku8260 to běží |
PavelPE
![]() |
|
taky amíkoje š(nevhodné slovo) R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierre...ale když už ho pacient má, tak je to pozitivní info R^ |
PavelPE
![]() |
|
ale jopřekvapivě i tato značka je na vzestupu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
aby nedošlok omylu,to nevhodné slovo cenzura nepustila,jako š.p.i.c.a R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
piere:))) :))) :))) ... a přeji dobrou noc |
PavelPE
![]() |
|
tobětaky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr