![]() |
|
Paraboly na řetězVČ nárazová vichřice a déšť,jak u vás? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Priznajte saKomu už výčiny počasia zničili parabolu ? :)) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězKdo ji má pod střechou, nemusí se téměř ničeho obávat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězKed je zle pocasie, odkladam do obyvaku a preto mam jednu aj s lnb viac ako 20 rokov(je ocelova raz natreta). :laughing: |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězJá ji mám také skoro 20 let, a ještě jsem ji nenatíral. Je jako nová.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězEnem je mozne, ze ta parabola 20 rocna je kvalitnejsia ako terajsia. Tak ako vela inych prikladov zo zivota....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
já se tedypřiznám,nebylo to tak žhavé,jak to vypadalo z počátku,no pár dostavení parabol to přineslo,většinou ne mých zákazníků,což jsem rád R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
To s kirilemto bylo horší,ten mi utrhl talíře i s nefunkčním komínem,naštěstí mám v něm zakotvenéj stožár(3metry do hloubky) od 4 vysílaček,tak se jen pootočil 45 cm nad střechou.Tak jsem talíře dal na komín dolejc a teď vítr nevítr |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranco na to kominické zákony?OK? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězNedávno som videl u nás v BB v meste pri centre (ako je hlavná pošta) jednu obrovskú parabolu na streche, asi nejaký DX-er. :)) A inak videl som už aj veľa zhrdzavených a riadne zhrdzavených parab... :)) |
PeterHumax
![]() |
|
@liquere Ta retaz mi pripomenula, kde je aprilia?I tulen sa tu už dlhšie neukázal. :)) |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězTulen pisal ze bol len v letovisku, ale aprilia chcel ist do sojuzu pri Kaliningrad, tak reku ci uz nie je niekde za uralom. :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězCi sa nedal zverbovat? :bomb: |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězDnes ráno troška prituhlo, u nás na strednom Slovensku bolo mínus 1.5°C. Bezoblačná obloha. 1. decembra sa začína meteorologická zima, tá astronomická až po 20. decembri. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězTo sú teda veci, včera pri maďarskom meste Kecskemét (Fülöpháza) namerali až +24.6 stupňa Celzia. Fakt extrém ako hrom. |
PeterHumax
![]() |
|
jo asiu kamen R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Paraboly na řetězNo hoši, p.p. má pravdu, když to namonujete 30. metrů nad zemí, tak to po větru nesmí na něco spadnou, např. na AUTO za 3.000.000,- CZK. !!!! :))) :))) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........já mám parabolu pojištěnou lankem,max.zůstane viset R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
P. petr.Jasně a OK. I já svím svárům, věřím na 100% - škola ZVU - HK 1974, elektrika a plamem + STZ. Nemám nikde naistál kupovanou konzol, vše moje ručičky a to OK drží. No stačí na pojištění 1,6 mm. KOZÍ pozink řetěz. :laughing: :laughing: :))) :))) :laughing: :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Petr a cezJá mám u 90 stavěcí nerez M8 tyčky akorát u motoru to nešlo a u 46 Technisatu ve 4 patře nerez stavítka na 28,2° 23,5 19° 0,8°do forychtungu na boku okna místo motoru |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |