![]() |
|
Freesat karta bez mesacnych poplatkovZdravim ,ak tomu dobre chapem ,za kartu zaplatim 40e plus 5e kurier a kazdy rok po 20e?V programoch nevidim ,ci na tej karte ide aj fanda,dajto,nova,nova cinema.Zrusil som kartu medium a konci mi 29.10.14 da sa to aktivovat aj na tuto kartu ,alebo mi musia poslat novu?Co je lepsie tato karta bez mesacnych ,alebo skylink?Dakujem |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
freesat kartaČT1, ČT2, ČT24, Nova TV, Prima, Prima Cool, Prima Love, Jednotka, Dvojka, TV Markíza, TV Joj, JOJ Plus, TV Doma, TV BarrandovM1, M2, Duna TV, Duna World, RTR planetarussia Sport ČT4 Sport Óčko CNN, CNBC**, Bloomberg**, CCTV news, TA3 ak chces madarov tak je lepsie toto ak chces cesko slovensko tak skylink vyber je na tebe |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovKompletný zoznam programov na kartách freeSAThttps://www.facebook.com/freeSATtvCS/app_133567686721195 Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
Freesat karta bez mesacnych poplatkovFreesat tvrdí že karta medium je jednorázová-nedá sa tam už nič aktivovať.Pošlú ti kartu novú.Ale ešte tam máš poplatok za aktiváciu 20€.Ani v Skylinku nemusíš platiť mesačne,je to iba na tebe či mesačne,na rok alebo na dva.Všetko máš na ich stránkách? |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovnova cinema je u nich placený kanál :laughing:.Od balíčku premium výš. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovTakze tam nejde dost vela programov oproti skylinku ,aj ked u skylinku je ta prvotna investicia za kartu vyssia.Nahodou neviete ,ci ta nova karta skylink M7 ide aj na cryptoboxe 550? |
peter94
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovKed vložíš vhodný modul- tak ano.,v čítačke nieNikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovMam doma niaku kartu skylink irdeto ,da sa niako zistit ,ci sa da este ozivit? |
peter94
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovNa jejich stránkách se dá zjistit všeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovAntoš, na nijakú kartu mu žiadny web nepomôže.... Na nejakú je to už iné....Peter94 a ešte k tomu 2X :O Aj keď dva krát je dva krát :laughing: |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovja už 1 rok používám kartu TMOBILE tv ta je bezjakychkoliv poplatku a neplatí se za ní servisní poplatky jak u Skylinku nevýhodou jsou dražší balíčky pokud není spojena s s tarifem na telefon od Tmobile |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovTakze ta karta Tmobile start stoji 68e a nemusia sa tamn platit poplatky.Da sa tato karta zakupit v kazdej predajni tmobile?Ako pozeram tak kartu Skylink Standard HD Irdeto neni problem kupit na nete za 67e a tam by som nepotreboval kupovat ani modul.Zhanam nieco pre rodicov ,kedze som zrusil freesat medium. |
peter94
![]() |
|
re tmobileja ji kupoval v e schopu na netu jinak bez problemu ji provozuji na arivě 200 a mam to irdeto kartu ale v té době kdy jsem ji kupoval byli i irdeto ice od tmobile |
vendy1968
![]() |
|
Já mám 3 TmTvkarty,všechny Ice a na žádné nejde 1. stv hd.Refreš se dělal jen přes mobil,ale teď už nabíháj na 12525 dobře. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Freesat karta bez mesacnych poplatkovstv1 hd fakt nejde klasicka stv jde jinak markíza hd a ostatní jako prima hd čt hd čt sport hd prima hd a nova hd okjinak kartu jsem kupoval irdeto protože v nabídce měl internetový obchod obě verze |
vendy1968
![]() |
|
![]() |