![]() |
|
Výběr nového sat.přZdravím všechny odborníky a prosím o radu při výběru nového přijímače.Mám skylink kartu Irdeto ice, požaduji výstup 1080p,dvb-s2, kvalitní zvukový a obrazový výstup a možnost přehrávání ze sítě, podpora mkv. Nejdříve jsem zvažoval nový amiko a3 - i když dražší, tak pěkný multimediální stroj. Ovšem nemá CI šachtu a i když v UNI slotu by moje karta asi fungovala, nechci riskovat že v budoucnu přestane. Co se týká skylink ready zařízení, přijde mi to jako hrozný šunky, nebo nemají 1080p výstup. Tak uvažuji o něčem co má aspoň 1 CI+ slot do kterého bych pořídil dek. modul. Nějaké nápady jaký stroj bude optimální? Předem děkuji. |
hydeneo
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
Děda Petrsouhlasím,ale on nehledá jen rozlišení,ale taky slušný obraz,to jsou dvě věci a arýva splní jen jednu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přNemáš pravdu, ale nemíním o tom polemizovat.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přJeště jen dodám, že jsem mu Arivu nenabízel.Přece jen lepší spolupráce s televizorem a harddiskem v sat. přijímači např. VU+ DUO se s Arivou opravdu nedá srovnávat. Mám na mysli nahrávání a přehrávání a také to požadované přehrávání ze sítě atd... 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přChtěl jsem jen dát najevo, že požadavek na 1080p je nadbytečný, nedůležitý, čili kravina.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
![]() |
|
Děda Petrtady opět souhlasím,jen to opět nesplní podmínku č.2 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
REREDěda Petr - máte pravdu že 1080p bude mít v současné době málokterý pořad nebo málokterý kanál, nicméně naivně doufám v pokrok a nechci za rok,dva řešit zase znovu nákup sat. př. |
hydeneo
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přhttp://elektropeha.eu/index.php?route=product/product&path=62_63_78&product_id=66 |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přA co zkusit nějaký nový Technisat? Já mám několik let ISIO S1, výstup 1080p, obraz perfekt. Podle různých recenzí mají Technisaty jeden z nejlepších obrazů. Nebo se s tím aspoň spokojuji, když ho mám ;) |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přTa poslední věta byla správně. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
loop12R^ R^ R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Medialink Black Panther 1CI 1Card DVB S2/C2/T2 HDCitujem z recenzie : "Počas nahrávania satelitného vysielania nie je možné sledovať DVB-T/C vysielanie."A ešte jeden citát : "Počas nahrávania DVB-T/C nie je možné sledovať satelitné vysielanie." Povedal by som, že na combo prijímač s dvoma tunermi je to dosť závažný nedostatok. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
Medialink ani zadarmovše co má něco spolčného s tím povodníčkem korejským co stojí za značkou Head He@d Medialink aspol kdy podporu drží maximáně jeden den po prodeji posledního kusu !Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přAz na to ze podporu zabezpecuje openatv co je v xtrendoch |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přPanther je uplne iny stroj. Toto je na urovni ostatnych lacnych linuxov, nic viac nic menej.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
loop12Zrovna není to zas tak dávno co ten Korejec měl problém s jedním týmem , myslím Openpli . Od jisté doby to nesleduji a nemíním ztrácet čas s takovými individui TEČKAChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přMám Amiko A3....a obraz nemá chybu!!Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přkup si golden media spark reoledad cena 2500 super obraz mozna najlepsi ze vsech primacu do 3000 ja ho mam a ma fakt spickovy obraz a hodne toho umi vrele doporucuji |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
ReReDíky za tip na Golden media- mrknu na něj. |
hydeneo
![]() |
|
ReReAhoj Pabo, ten Amiko A3 se mi právě zdá super až na to že nemá CI slot, to mi právě vadí. Co když potom skylink zablokuje dekódování v té UNI čtečce pro karty Ice nebo budou chtít vyměnit karty na m7 který tam nepojedou ? |
hydeneo
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přNo to je pravda ale myslím si, že to jen tak rychle skylink neutne, protože je spousta lidí,který CI slot nemají.Potom si myslím, že Amiko snad něco vymyslí pro řešení a další varianta je,že kartu vlastně nepotřebuješ....Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
ReReJak to myslíš že kartu vlastně nepotřebuješ ? |
hydeneo
![]() |
|
RE: Výběr nového sat.přGM Spark Reloaded - vím, že ho tady vychvaloval i např. hery, ale taky jsem slyšel "hromadu" proti, a to dost velkých proti, tak by mě zajímalo, proč by skutečně měl někdo tento STB kupovat. Rád bych slyšel plusy od uživatelů, ne jen od prodejců. E2, kterou jeden známý prodejce doporučuje se mi moc nelíbí... tož babo raď. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
každýje strůjcem svého (ne)štěstí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Re : PaboSkylink v súčasnosti ponúka ako náhradu za starú kartu Cryptoworks kartu "Výmena M7". Dokedy to tak bude určite nevie ani J.G. Ale, keď po dvojročnej záruke kľakne karta Irdeto ICE alebo Výmena M7, tak by aj mňa zaujímelo, či by Skylink ako náhradu predal zákazníkovi znova kartu Výmena M7, alebo by si musel kúpiť už len Standart HD M7 ktoré fungujú len v licencovaných Irdetách (moduloch)- žiadne UNI čítačky (aspoň zatiaľ - ak sa nejaká nájde, tak česť výnimke).Že Amiko niečo vymyslí, tak na to by som sa nespoliehal. Len CI slot je dokonalá poistka. A ak chceš mať legálny príjem, tak kartu potrebuješ vždy ! Hovoríme o klasickom satelitnom príjme, aby ma niekto nechytal za slovíčka. Pierrepetr : máš pravdu, ale veľa ľudí sa nechá ovplyvniť odborníkmi, ktorí síce povedia A, ale nepovedia aj B. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |