![]() |
|
Panasonic VieraZdravím chlapci,mám takový problémek,u kolegy jsem dával Mascom 2600HD televize je Panasonic Viera LCD.Při vypnutí a opětovném zapnutí telky nenaskočí obraz a musí se na DO telky zmáčknout tlačítko AV a vše je OK.Na nastavení televize je navolen HDMI vstup.Napadne někoho,kde hledat závadu?Dík za radu. |
LojzaM
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraNavolit nebo je v TV nastaven vstup HDMI 1.,2.,3. nebo HDMI-Link ? Další pomoc je zrušit nascan TV stanice v DVB-T.. Není dnes: Panas jako Panas, záleží kde ho "" umatlali "". R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
co má nascanspolečného se zapnutím tv?kulový-zase další nesmyslUmatlali neumatlali-pořád je to velmi dobrá tv.Patlale |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraTo riesi hdmi-cec alebo hotel mod na telke. Panas tak riesili aj tu na fore pohladaj, bolo to uz parkrat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraAutomatické přepnutí na HDMI:- na televizi přdržet zmačknuté tlačítko -/V a na DO 3x zmáčknout tlačítko AV - první položka Hotelový mod změnit na ON - řádek pod ním vybrat příslušný vstup, který bude zapnut při zapnutí TV |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
Např. u TX P42UT50Eje to menu-nastavení-další nastavení-vstup po zapnutí-AV. Dále záleží na tom, jestli přichází signál ze sat. přijímače. Např. u HD-BOXu se musí udělat restart i po kratičkém "bliknutí el.", jinak automatické přepnutí vstupu nefunguje. |
jodo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
fitipaldiopravdu musíme nutně číst ty tvoje urážky? Kdybys raději poradil jako jiní!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraFitipaldi má naprostou pravdu, CES píše nesmysly, jako obvykle.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Panasonic Vierau plazmy Panasonic přepíná automaticky z DVB-T po zapnutí sat. přes Hdmi jako kdysi u scartuVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE:Panasonic VieraNastavení spojení.HDMI automaticky,Viera link zapnuto! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
Kuba, SaxonSi dejte spolu rande a zahřejte se u nějakého el. odporu. nebo trafa. A potom dejte spol. foto zde do alba !! :scared: Rv . |
CES
![]() |
|
O SorryZměna To pro fitipaldi, ///// Kubo omluva R^ R^ :crying: |
CES
![]() |
|
PanasonicKluci po telefonu jsem se domlouval s kolegou a vyzkoušeli jsme odkaz od pdurici(hotelový mód)ale nedokázal mě říct na který příslušný vstup to dává.Proto se chci ještě zeptat na kterém by to mělo být?Díky za případnou radu zítra večer vyzkouším.Lojza. |
LojzaM
![]() |
|
LojzaMKdyž se tam dostaneš tak je tam "SAT" tak na ten.Takto to pracuje u mé tv-je to ale plazma.Přepokládám že menu je stejné.Ať se to podaří. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
pduricapdurica -- ano máš pravdu , i když každý panasonik to má jen truchu jimak se do servisnýho menu dostat . Jinak mechnici Tv když se jim to řekne , jak se leze kvůli tomu do jejich menu tak nadávají a hlavně když je to v záruce TV JSOU SCHOPNI ZÁRUKU NEUZNAT pokud se něco nepovede . Já ji mám taky , ale nic jsem neladil V ser. menu . Po spuštění TV když mám zaplý satelit ( přes HDMI 1 - celoročně nevypínám satelit ) tak se samo na něj naladí TV . POKUD ZAPNU tv a satelit mám NÁHODOU vyplí , tak se to zase samo naladí na DVB-T . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraProstě náš Staník, to je jednička. Vyplí a servisný. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraVieru mám doma a kolik nesmyslů jsem se dozvěděl od usera CES to tedy žasnu...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
bretahbretah -za to ty umíš jen opravovat chyby na víc se nezmůžeš koukám . ANI JEDEN PŘÍSPĚVEK JSI K TOMU tématu NEDAL .( MĚ TO NEVADÍ co říkáš ty , HLAVNĚ ZDALI MU TO POMŮŽE ) . CHA CHA to jsou mi lidi poradit ne , ale machrovat a POVYŠOVAT to tady jde dobře . :laughing: :laughing: :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
PansonicKluci zatím se nic nepovedlo,jen pro upřesnění Panasonic Viera TX-32LMD70A.Než jsem tam dal Mascom HD tak to jelo na Technisat SD a klasika scart.Nemohu v menu telky přijít na nic s čím bych udělal přenastavení a třeba abych se postavil na SAT jako psal Petr33,tak to tam vůbec není,dík jestli někoho něco napadne. |
LojzaM
![]() |
|
RE: Panasonic VieraPřes hotel mód který neumíš zapnout to musí umět stoprocentně. Ale u paňasů to ani není potřeba, přepnutí funguje i bez něho. Tak zkoumej :-)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Panasonic VieraJinak staník je samozřejmě jednička ale mimo to si ještě plete servisní menu s hotel. módem aby to neměl ještě těžší ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraHergot tak mu to napiste presne, ked uz na tej Morave je ten turbo internet, no... :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic VieraKdyž on neví, který používá vstup je těžké zkusit všechny hdmi no..hen ten turbo ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Panasonic VieraSi predstav kolko miest na parkovanie by vsade bolo, keby aj zenske mali 4 vstupy, ako hdmi. Polovicka ludi by nebola.;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic VieraDík za info a kašlete na diskuzi začíná se chytračit kdo je větší king a jak je to hodně tajný tak je potřeba si v tom pěkně pochodit. |
LojzaM
![]() |
|
![]() |