![]() |
|
Technisat isio S nastaveniChlapi je to trapné, ale nejsem schopen nastavit dva satelity na isiu. Nekde dělám chybu v nastvení.Strčím koax od 28.5E do LNB 1 zdířky a vše se načte s dobrým signálem druhý koax od 13E se nenačte. Přitom to na měřácích hlásí správně na 28.5E plný signál a žádný 13.E a u 13 E naopak. (antena 1 a 2 resp )Nejdřív jsem si myslel zda jeden tuner není vadný, ale když to vše píchnu do zdířky LNB 2 tak jednotlivě to funguje jen nejsem schopen naladit oba satelity naráz. Buď jeden nebo druhý. Nikde jsem nenašel co znamená posice volba A/A, B/A, A/B, B/B , něco jsem zkošel přenastavit , ale stále stejnej výsledek. Když jsem si pořizoval dvoutunerovej s dvěma zdířkama, tak jsme myslel , že do každé píchnu jednu antenu a že se to všecho načte... Jinak v nastvení jsem zvolil 2 antény. Multitene off, DiseqC on, Antena signal 2 AA a BA PS . Signál jinak mám v jiné sestavě vše chytám. díky za konstruktivní radu. Technisat isio S 2.4 Channelmaster + LNB noname , 1.5 Gilbertini + Invacom quad ( Technisat S2, TBS 8922) |
MzDablic
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Technisat isio S nastavenijá těmhle vymoženinám moc nerozumím, ale neměl bys mít multitene on, pak se objeví antena signal 1 a 2 nebo něco takového.......měl jsem dvoutunerák Vantage8000 a tam to bylo s nastavením "userfriendly" :)))žádnej disecq do toho nemotej |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
to jsipořizoval dvojtunerák pro příjem dvou družic?,na to ti stačí disecs R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Technisat isio S nastaveniJenže on chce koukat na jednu družici a z druhé nahrávat...bez omezení!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamileto je možné,ale ne úplně využité,dva koaxy má,tak po úpravě venku má daleko jiné možnosti R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Technisat isio S nastaveniAno,vylepšil by to na každé Twinem a dva Diseqy.Potom to pojede na 200%. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamil_k4ne na 100%,takto mu to půjde jen na 25% R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Technisat isio S nastaveniNepůjde to, nejsou to 2 nezávislé tunery, ale druhý tuner je jen kopie prvního. Takže uvidíš buď 2x 28 a nebo 13. Řešení je tedy 2x twin lnb a 2 x diseq přepínač. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
zzz...to je tedy pěknej hybrib R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
MzDablicv návode na prvých ca 20 stránkach máš asi 5 obrázkov ako je možné zapojiť antény do prijímača s plným využítím oboch tunerov, s obmedzeným využitím, s jedným káblom pre oba tunery atd atd.Nikde tam nemáš zapojenie dva koaxy od dvoch rôznych LNB do dvoch vstupov. Twin tuner u ISIO tak ako ti píšu vyššie neznamená dva samostatné tunery. síce sa ISIO dá oklamať a bude funkčné ak týmto spôsobom ale je to holý nezmysel. plne funkčné riešenie je: 2xtwinLNB + 2x diseqC + 2 koaxy, nastavenie antény=2, diseqC=ON, v prvom riadku 13E, v druhom riadku 28.5E polovičné riešenie: 2xsingleLNB + 1x diseqC + 1 koax do tuner1, nastavenie antény=1, diseqC=ON, v prvom riadku 13E, v druhom riadku 28.5E |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
pánové díkyTak jsem zpět doma. A všem chci poděkovat za rady.Jak jste trefili chtěl jsem na jednom nahrávat zcela nezávisle a na druhém aby se rodinka bavila bez přepínání a jiných složitotostí pro rodinu. No vyresim to zcela jinak zkratka pripojim jiny prijimac na druhy koax. Opravdu jsem zpatne pochopil dvoutunerovost ..... |
MzDablic
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
![]() |