Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Satelitní pozicioner

Dobrý den, může mě někdo poradit jak uvést pozicioner PACE MPS995 do továrního nastavení, návod v češtině sice mám, ale nedaři se mi to provést.Ještě dodám, že krajní východní polohu pozicioner najde a označí správně, ale krajní západní polohu již neuloží. Hledal jsem na Webu, ale nic konkrétního jsem zatím nenašel. Díky za odpovědi.

chrpa
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní pozicioner

Ahoj,
ja pouzivam rovnaky pozicioner, tak mozeme to spolu prediskutovat, pozri si PM, nechem sem davat nejake linky a pod.

warkiller
Registrace: 7/2011

warkiller

pošli mě na PM tvůj email pošlu ti fotky manualu v češtině.

chrpa

Stiskni za sebou tlačítka P--,STORE a STATUS.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

táhlovej

Dík za info v návodě je chyba píšou P--,norm,status.Pozicioner jsem resetoval podle tebe P--,store,status a už to šlo, ještě mi prosím napiš jestli se zadává nejprve east pozice nebo west pozice pro krajní polohy v návodu mám nejprve east.dík za info.

chrpa

Jestli máš dobře nastavené koncáky v motoru,tak se tím ani zatěžovat nemusíš,ale pro sichr začni východním limitem podle návodu.Tož nechť sa daří.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra