![]() |
|
Satelitní pozicionerDobrý den, může mě někdo poradit jak uvést pozicioner PACE MPS995 do továrního nastavení, návod v češtině sice mám, ale nedaři se mi to provést.Ještě dodám, že krajní východní polohu pozicioner najde a označí správně, ale krajní západní polohu již neuloží. Hledal jsem na Webu, ale nic konkrétního jsem zatím nenašel. Díky za odpovědi. |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Satelitní pozicionerAhoj,ja pouzivam rovnaky pozicioner, tak mozeme to spolu prediskutovat, pozri si PM, nechem sem davat nejake linky a pod. |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
warkillerpošli mě na PM tvůj email pošlu ti fotky manualu v češtině. |
chrpa
![]() |
|
RE: Satelitní pozicionerStiskni za sebou tlačítka P--,STORE a STATUS.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
táhlovejDík za info v návodě je chyba píšou P--,norm,status.Pozicioner jsem resetoval podle tebe P--,store,status a už to šlo, ještě mi prosím napiš jestli se zadává nejprve east pozice nebo west pozice pro krajní polohy v návodu mám nejprve east.dík za info. |
chrpa
![]() |
|
RE: Satelitní pozicionerJestli máš dobře nastavené koncáky v motoru,tak se tím ani zatěžovat nemusíš,ale pro sichr začni východním limitem podle návodu.Tož nechť sa daří.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
![]() |