![]() |
|
Flexi 7 SkylinkPoradí mi někdo jak vybrat 7 programů balíčku Flexi a potom zaplatit 269/1 měsíc v nové zákaznické zóně ?Ve staré zóně jsem si vybral programy,který jsem chtěl a pak zaplatil. Když jsem teď volal na Skylink,tak mi bylo řečeno,že musím zaplatit,oni mi tam dají nějakých 7 programů a já si je potom za poplatek mohu změnit.To se mi zdá divný. Dík za radu |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 SkylinkUž jsem na to přišel,dole na stránce je konfigurátor progrmů,tam se zadá 7 programů.Potom to vyhodí balíček Flexi a už jen zaplatit.Tak jsem to zavolal tomu teleti na Skylink,aby to taky věděla. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
slávotěch telat je tam několik desítek,mluvil jsi s každým zvlášť ? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
podstatne jeze za 7programov podla vlastneho vyberu je cca10eur/mesiac vela, hlavne vtedy ked balicek digital vela ludi nepotrebuje alebo nechce, ked to ma v dvb-t...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
nejpodstanější ježe ten bordel z velko-vévodství Lucemburského to má celý domr. vlastně rozbitý, páč je nová zákaznická zóna, kam se hlásíš zadáním čísla karty, má ti to potom poslat email, ale tedka přichází to nejlepší, v současné chvíly to neumí @seznam.cz, takže fakt služba na úrovni!!!! Rv ;P |
poky1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 407 |
![]() |
|
nova zak. zonatiez ani neviem, kde umoznuje zaplatit serpo len na 10dni sms-kou trebars chaluparom, ktori skylink nevyuzivaju celorocne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Flexi 7 Skylinka ještě pro zasmání, tu .... začalo zajímat co mám doma za vergl, na to jsem jí slušně odpověděl že jí je potom houby, pak mě začala posílat za prodejcem, na to jsem jí také ještě slušně odpověděl, proč bych měl já někam chodit jako jejich zákazník, když je chyba evidentně na jejich straně a nakonec jsem se tedy optal, kdy ten jejich systém bude funkční, prý absolutně netuší a to už jsem jí poslal ....... :bomb:Příště buď té dobroty a buď zde slušný,vulgaritu si nechej pro nikoho jiného.Tady takto ne! Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 31.10.2014, 16:33.27
|
poky1
![]() |
|
bohus31Po otevření hlavní stránky webu Skylink získáš tuto informaci na dvě kliknutí myší.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerak mozes, das mi instruktaz trebars pm na zapl. serpo sms-kou na 10dni? jednoducho to na novom webe skylinku neviem najst...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Flexi 7 Skylinkhttp://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/servisni-poplatek#Jak+zaplatit+Servisn%C3%AD+poplatekDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
dik antosi,je to viac ako dva kliky, ale hlavne ze chatarom a chaluparom to bude stacit, kedze vianocne sviatky su za chvilu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
pro slava68S balíčkem Flexi to bylo tak odjakživa a zůstalo to stejně i teď! Po objednání se objevilo pevně nastavených sedm programů a jejich první změna podle tvé volby byla zadarmo! Další případné změny během měsíce už byly za poplatek! Nic se nezměnilo, je to pořád stejný, jen blábolíš nesmysly proti Skylinku, jako mnozí jiní zde.....přitom ty vaše problémy si způsobujete sami tím, že buď nečtete, nebo prostě vůbec nic nechápete!Všechno je mezi klávesnicí a židlí..... ;) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@Tondachje to pořád stejný, jen blábolíš nesmysly proti Skylinku, jako mnozí jiní zde.....přitom ty vaše problémy si způsobujete samisorry za ten vystřižek, ale tohle snad nemyslíš vážně? Když něco nahrazuji, tak něčím lepším, jednodušším a levnějším, tak by to mělo být, ale ne zmetkem jak to skylink s oblibou dělává. |
poky1
![]() |
|
zvycajnesa meni nieco co nefunguje...povodna web site skylinku zrejme davala dobre a prehladne info takze nefungovala podla predstav naplanovanych financnych vynosov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Jsou to skutečně dva kliky. Po spuštění webu ukážu (bez kliku) myší na volbu "Praktické informace a Kontakty", rozbalí se menu, v kterém prvním klikem vyberu možnost "Servisní poplatek" a na stránce, která naběhne druhým klikem vyberu "Jak zaplatit".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
jasnejoscer, len pre klienta su to tri kliky, pretoze aj nacitanie web site skylinku je tiez 1x klik, su to vsak nepodstatne veci, lebo aktualny web site sam so sebou neprinasa pridanu hodnotu pre zakaznika a pravdepodobne ani pre majitela webu, kedze je malo prehladny a napr. pre noveho uzivatela priam zmatocny...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Když myslíš. Ale nezklamal jsi. Přesně jak jsem čekal, že nebudeš souhlasit, že jsou to dva kliky.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |