![]() |
|
Zákaznická zonaDotaz: Nemohu se přihhásit do zákaznické zony.mají tam novou tu jsem ještě nepoužil. ta stará už nejede? dik. |
pm37
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 47 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Zákaznická zona SkylinkNemohu se přihlásit.dík za Vaši pomoc. |
pm37
![]() |
|
RE: Zákaznická zonato si zvykneš, zkus si přečíst co a jak a přijdeš na to. R^ :)))DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Zákaznická zonaMusíš odklikat proces ověření klienta v nové zóně:číslo karty-příjmení-PSČ-E-mail-zpětný odkaz zaslaný na E-mail Pak tam budeš ;) No snad :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Zákaznická zonanebudeš, od rána jsem zůstal v tomto bodě -zpětný odkaz zaslaný na E-mail, jejich nový systém neumí nějaké adresy, např. seznam.cz a další a nikdo Ti nedokáže pomoci Rv |
poky1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 407 |
![]() |
|
poky1nezaplavuj fóra laskavě touto nepravdou a lží,chodí to na vše i na seznam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
proč to tedytvrdila jejich pracovnice? Kde je tedy jejich email???? ty si hold hlava :8) |
poky1
![]() |
|
přestaňs těmi narážkami,chybu hledej u sebe a nepiš poplašné informace, nikomu to nepomůže R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
já mám i jejich emailyz podpory ty poplašná zprávo :8) Ty budeš mít solidní mindrák. :laughing: a tapetovat smajlama můžeš jak chceš, na tvé zabedněnosti to nic nemění |
poky1
![]() |
|
mám mindrákna ubožáka,jako jsi ty,o co ti jde?,jednou to stačilo napsat,všichni se ti zasmáli,tak se v tom dál nerejpej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonaale jdi ty brepto, hned si začal psát že to není pravda, lžeš smajle |
poky1
![]() |
|
máš pravdustačí? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonane, proč? Já si rád přímo od tebe nechám místo tapety smajlů vysvětlit, kde je tedy chyba, pokud máš něco jiného než že je chyba mezi židlí a klávesnicí a proč to někomu přišlo až druhý den, jistě máš i velmi vyspělou teorii o tomto případu, děkuji předem. |
poky1
![]() |
|
neděkujjá tomu nerozumím,nic neznám,neposlouchej mě nic ti neporadím,máš pravdu,stačí? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonakonečně jsi napsal pravdu |
poky1
![]() |
|
tak nicneřeš,tobě to nechodí,mě jo,každý tady napíše svoje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ještě vydržjeden dotaz bych měl, kolik Ti vlastně platí Skylink za jejich propagaci a obranu? Nikdo by to zadarmo nedělal!........ takovýho špičkovýho skokana o tyči do jejich sedací části těla |
poky1
![]() |
|
já mámčasu dost,vyhledej si moje příspěvky a uvidíš,kdo nejvíce nadával na šítling,když ještě fungoval cslink,moje heslo vždy platí"skylink je a vždy bude problém",máš krátkou paměť R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonajo a ještu pohádku že nekradeš digi jako všichni ostatní? :) |
poky1
![]() |
|
co bychtam jako měl hledat za štěstí?,mám šítling komplet,freesat komplet,sport mě nezajímá,co tam máš dál? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonajá myslel v tý historii, že si tak daleko nešel mě nepřekvapuje |
poky1
![]() |
|
už mě nebavíš,je to slabé,najdi si jiného nicka,děkuji za pochopení,což u tebe asi marně jen doufám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zákaznická zonaže jsi uhnul od přímé odpovědi? ......nepřekvapil chlapče, ale jistě budeš mít poslední slovo že? |
poky1
![]() |
|
jako vždyděkuji za trapné info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Zákaznická zona SkylinkPS:tak dekuji.Již Vím jak se dostat do new.zony. všem.dik. Muj nazor je:je to složitější:ps:NA PRD. |
pm37
![]() |
|
pm37...a máš seznam?,pozor na seznam jdou jen spamy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |