Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Vianočná ponuka Digi Slovakia

Digi Slovakia pripravila akciovú ponuku, o ktorej je tu: http://www.digislovakia.sk/aktuality/Vianocna_Ponuka/

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vianočná ponuka Digi Slovakia

čo tým básnik chcel ppovedať? :))) Ale ak to niekto chce nech si to zoberie-slobodná vôla :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

O nicom..

Ponuka o nicom! Robis reklamu alebo ako? :fuming:

Traky
Registrace: 8/2013

v podstate to nie je ziadna nova ponuka, len tam zhrnuli posledne zmeny

LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L

Eddward
Registrace: 3/2010

Básnik nie som a nechcel som tým povedať nič, len jednoducho som upozornil na ponuku, ktorú Digi Slovakia má. Keď sa tu diskutuje o Skylinku je to v poriadku, prečo sa nemôže aj o Digi? Ináč tiež som toho názoru že to nie je nič nové, dokonca balík HD Extra Šport sa zadarmo ponúka na kratšie obdobie ako tomu bolo ešte nedávno

LuboTS
Registrace: 5/2006

Najlepšie na tomto je vyjadrenie PONUKA O NIČOM mňa by len zaujímalo ktorá je tá super ponuka keď je tu na všetko o ničom či je to Skylink,Freesat,Magio alebo Digi.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

to je ponuka, veď doteraz dávali prémiové programy na 3 mesiace a teraz na 1 mesiac , nechápem :lookaround:

satman5455
Registrace: 5/2013

No to ano ale ponuka je dobrá, nie že o ničom.V rámci ponuky
v období od 1. novembra 2014 až do 28. februára 2015 pri objednaní novej DIGI TV s viazanosťou na 24 mesiacov nemusia zaplatiť žiadne jednorázové poplatky. V čase trvania akcie tak môžu podľa DIGI ušetriť až 76,5 €. Navyše každý zákazník získa aj prístup k balíčkom Extra HBO a Extra Šport HD na 1 mesiac zadarmo.
Okrem toho vo Vianočnej kampani 2014 môžu zákazníci DIGI TV po prvý raz využiť aj benefit, vyplývajúci zo začlenenia DIGI Slovakia do skupiny Slovak Telekom (ST). Kartu ST si môžeš za cenu 1 € vymeniť za SIM kartu s kreditom 9 EUR.

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

čmoudi u vás se zase napakujou :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra