Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

5 programu nehraje, zbytek ano

zdravím vás

mám kartu od tmobilu, takže stejné jako skylink, takže astra 3B 23,5°. Všechny programy hrají pěkně a síla siknálu a kvalita se pohybují v rozmezí 66-95%. Pouze 5 kanálu (telka,smichov,prima cool, zoom, love) mají cca 10-30% anebo nehrají vůbec. A když hrají tak to kostičkuje, dvojí se to,...... volal jsem na tmobile, udělali mi reaktualizaci či jak se tomu říka, ja udělal tovarni nastavení na přijimači, nové ladění ale furt a pořád to same. Pak mi volal technik z tmobilu, že jediný problém je u mě a to že se asi pohla parabola nebo konvertor atd..

chci se tedy zeptat je možne to tou parabolou? žeby něco hralo super a 5 programu vubec....z jedne družice? zkoušel jsem to ručně posouvat vlevo a vpravo tu parabolu, ale když sem pohnul malinko tak nic,žadna změna, a když trochu víc tak už pak nehralo vubec nic.

myslite že to si dokažu nějak vykutit sám nebo zavolat technika pro přeměření signálu? ale on to stejně změčí na čt24 kde to hraje supr...tak nevím jestli mi on pomuže?

děkuji za rady

rotorod
Registrace: 3/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 5 programu nehraje, zbytek ano

Ať to změří na těch co ti nehrají a dokud nepůjdou tam nic neplať

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

jenže on si muže chtít něco jakby za výjezd...ja si to montoval sám. mám to cca 3 měsíce, a to že to hraje-nehraje to dělá cca poslední 2-3 týdny. Ja bych nějakoho technika volal a to mu mám říct že nezaplatím pokud neopraví?

rotorod
Registrace: 3/2014

Podle mě asi ta parabola je špatně seřízená,lepší by bylo zavolat někoho kdo tomu rozumí,ať Ti to seřídí a půjde Ti to vše bez problémů myslím a řekne si za to pár korun když bude rozumný.

Honk76
Registrace: 6/2012

rotorod

"Ja bych nějakoho technika volal a to mu mám říct že nezaplatím pokud neopraví?",jasně platíš za opravu,pokud bude chyba mezi nebem a zemí,třeba strom v cestě,pak platíš za radu,co dál s tím,jako přijet a zkasírovat,že to nejde,to není technik ,domluv se s ním předem na podmínkách,co a jak R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pre rotorod

Len tak mimochodom. Nemáš v rodine nejakého židovského predka?

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

jasné parabola +lnb co řešit čus

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Dej si do pořádku nastavení paraboly, nebo si to zaplať od profíka a neotravuj zde na parabole, jsi na nic, takové lidi nenávidím, nic neumí a jen otravuji život.Těm bych nedal ani podporu,kdyby přišli o zaměstnání, nezaslouží si ji.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@muju

...jeden otec žid, druhý otec škót... ...jeho si adoptovali a vychovali - do Veyrona tankuje vždy len 10 litrov paliva... :))) :))) :))) :laughing: :lookaround:

brga
Registrace: 9/2009

...ale dám mu radu zadarmo, nech má na palivo do Veyrona:
skús si to naladiť práve na tých transpondéroch, čo ti idú slabo a daj vedieť výsledok - potom sa pohneme ďalej.

brga
Registrace: 9/2009

@hery: Ak Ťa to otravuje, tak si ten príspevok a vlastne tému vôbec neotváraj a už vôbec nereaguj. Toto fórum je aj na to, aby sa ľudia opýtali na problém a nie každý je taký múdry ako Ty. A Ty keďže taký múdry si, radšej skús pomôcť, ako človeka ponížiť. A keď pomáhať nemáš v záujme, tak napíš nič

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS

Já jsem mu poradil,ať si seřídí parabolu to jsi ale nechtěl číst viď!!!!! jsi stejný jako ostatní!!!!K ničemu!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra