![]() |
|
Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=Rozhodujem sa medzi kúpou TV O veľkosti obrazovky 50 alebo 55 palcov. Vzdialenosť na sledovanie bude cca 4 m, zo satelitu pozerám len šport, cez blue ray filmy. Jedná sa mi o Vaše skúsenosti, teda tých ktorý máte Tv takýchto rozmerov. V obchoďáku mi dnes púšťali na porovnanie vedľa seba obidve veľkosti, žiaľ šport im tam nešiel, zatiaľ sa prikláňam k 55-tke, ale iné je to vo veľkej miestnosti a iné v miestnosti 4,5x4m. Za seriózne poznatky ďakujem |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=Dlouho jsem vybíral TV,vyzkoušel snad vše ,co je na trhu.Prioritou bylo 50 palců,matný panel,smart provedení,jednoduchá obsluha netu bezdrátovou myší,kompatibilita formátů pří přehrávání videa,bezproblémové přehrávání z přenosného HDD a pochopitelně kvalitní obraz.Už jsem řešil zda to bude LG,nebo Panasonic a nakonec jsem uviděl něco ,co mě opravdu dostalo.Úplnou náhodou jsem viděl v obchodě HITACHI50HXC46 a ten obraz byl nejlepší,co jsem kdy viděl.Je to půl roku a na TV jsem nenašel chybu.Je škoda,že tato značka u nás není tak známá,protože je plně srovnatelná a možná i lepší,než ty zavedené. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
som cely happy,ano moki, je to dobra lacna 100hz televize. mam ju v spalni na filmy...sport pozriem na hlucnejsej plasme panasonic-tx-p60zt65bRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
mokiHITACHI je známá už dávno,jen pro mě 46 let,nevím jak je stará ,ale mě nikdy nezklamala,pravda,že v TV je u nás převálcována samšunty a dalšími šunty,abych nepopudil spokojené zákazníky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
mokidíky za inspiraci,tak jsem našelKabušiki gaiša Hitači seisakušo, doslova: "Akciová společnost Závod Hitači") je japonská nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, která vznikla v roce 1910 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
asi tu většíPokud budu vycházet z předpokladu, že 50ka i 55ka mají stejně kvalitní obraz, šel bych ASI do větší.1) lépe tě to vtáhne do děje 2) pokud náhodou patříš mezi fandy 3D, tam je to dokonce žádoucí 3) při orig. širokoúhlých filmech (černé pruhy nahoře a dole) zjistíš, že je to to pravé. Teď ta negativa. Při některé kvalitě SD vysílání, se ti bude jevit obraz neostrá. Nedávno jsem se díval na Barrandově na indiánku s Gojko Mitičem, a říkal jsem si, no zaplaťpámbu, že nemám obrazovku jak kráva. Naopak u HD HOBITa z BluRay bych to velice uvítal. JEšTě JEDNA POZNáMKA: Všiml jsem si, že všechny obrazovky nemají stejný poměr stran, byť se vysílá 16:9. Proto asi spíš s nižší výškou a větší délkou displeje, pokud je u 55ky nějaký výběr. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Mokizaujímavý typ, a má to všetky vlastnosti, ktoré si pred tým popísal? |
masto
![]() |
|
mastože by se za pár hodin změnili,spíš jde o to tomu věřit,nebo nevěřit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=hovorím že zaujímavý typ, neznamená že ho zajtra idem kúpiť. Nikde sa neponáhľam, pozerať Premier league a pod. veci mám kde, ale začínam hľadať dačo kvalitné. Asi to chvíľu potrvá,nevadí, o tom to práve je, že sa tu podelíme o svoje skúsenosti |
masto
![]() |
|
jasně tosouhlasím,jen mě není jasná otázka,jestli to je teď tak,jak napsal v 19:47.27 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ale zaseon ty vlastnosti v závěru hodnocení nepotvrdil,tak to chápu,o co ti jde,já doufám,že priority,které měl to splňuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
mastomám ca 4.5m k obrazovke.Bol som rozhodnutý 60" sharp, potom z dôvodu že potrebujem matnú obrazovku a tak trochu aj kvôli pasívnemu 3D som zobral LG 55" čo bola vtedy najväčšia u nich. Dnes by som určite bral 65". |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=z 2.5 metra pozerat 65" ? Kolko dioptrii treba na to ? Aby si to vedel zadelit...... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=Sleduji SHARP 70" ZE 4-5 metrů bez problému.Asi nemá smysl zabývat se doporučenou vzdáleností,protože někdo vidí dobře,někdo špatně,někdo má brýle slabé,někdo zase silné,prostě si myslím,že každému vyhovuje jiná vzdálenost. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=Ved prave preto je zabavne citat tie rady, ze aka uhlopriecka je na aku vzdialenot. Lebo co sa odporucalo v casoch akvarii vraj uz neplati. Tak veru, dnes plati co najvacsie aby sused videl, aj ked ma oci bolia, ked to musim pozerat v malej izbe........ :)doba hochstaplerov je dnes....a u ocneho lekara soraz vacsia sora a dlha cakacia doba.... Rv Rv Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liqueremám pocit že ti tovje dioptrie zožral pes... :laughing:skoč mu po žrádlo a do lídla pre nové brýle aby si mohol rozoznať 4.5 od 2.5. Inak ok. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=Dagy to nebolo ako odpoved tebe, skor co vidim u ludi .....ale v pohode..... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=To uz pred tebou pisali o 2-3 metroch a videl som to aj osobne u par ludi....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=tak po jednom dni diskusie mi to vychádza 55-60, takže 50-tka sa vylučuje. Teraz už len aký model od Panasonicu? |
masto
![]() |
|
to bohus31Ajáj, bohušu, tak ty filmy můžeš klidně koukat i na té zt-čkové plazmě, není to škoda, koukat na ní jenom na sport?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=No ja vam fandim, aby to hitachi od vestelu malo 100Hz realnych... :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereco je reálné? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=No nie ta reklamna co je na krabici......ved tie tabulky su zname a vzdy sa vyrobcovia predbiehaju ako odubat zakaznika marketingom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liqueretak potom jedině oči zájemce,herci-neherci,líbí-nelíbí,chci-nechci,cena je :bomb: ,bejt to plazma,já jdu do ní,už ze zásady ,monitor je k PC (prosím neřešit moji zásadu,to by bylo jiné dávno probírané téma) R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Veľosť obrazovky TV- 50= alebo 55=plazma je plazma, ale tá spotreba!!!! |
masto
![]() |
|
Perlička do diskuzeJá mám k dispozici 2 větší, vedle Pc 22 na motoru tou sleduji celej orbit a jedním okem sleduju co má žena na tý velký 5,5 metru daleko a současně stihnu Pc s parabolou.cz a nemám problém s kvalitou obrazu :laughing: :laughing: :laughing: |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |