![]() |
|
Samsung řada D aktivace HbbTVRád bych se informoval zda u TV Samsung řady D (v mém případě UE40D6530) funguje iVysílání ČT pomocí HbbTV?Bohužel řada D je ročník 2011 a HbbTV není oficiálně pro ČR společností Samsung podporováno. HbbTV jsem aktivoval v servisním menu změnou regionu na EU_GER (nevýhodou je špatná diakritika v EPG). Otestoval jsem následně HbbTV na programech ČT. Teletext i TV program fungují korektně, ale u iVysílání se mi nezobrazují žádná videa. Rád bych se poradil, zda je problém pouze u mne, nebo zda je to problém televizorů řady D. Vyzkoušel jsem HbbTV rovněž u kanálu ZDF HD a tam lze přehrávat videa z archívu bez jakýchkoliv problémů. Mám obavu, zda se nějak nemůže lišit technologie HbbTV pro Německo od HbbTV pro ČR. Předem Vám díky za vaše rady a zkušenosti. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVJe známo, že HbbTV ČT je už jakou dobu ve zkušebním režimu a nic se s tím neděje. Všem to funguje, jen ČT ne, jak by mělo.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVAha, tak to jsem netušil. Myslel jsem, že to iVysílání funguje a pouze u mne to nejde. Už jsem chtěl vyzkoušet změnu regionu na Francii. Slyšel jsem, že u modelové řady D od Samsungu je podporováno HbbTV mimo region Germany rovněž region France, ale nejsem si s tím zcela jistý. |
Luboš
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVTiež by som vďačne privítal túto skvelú aplikáciu na D7000 bez použitia externého NB či tabletu pripojených cez HDMI.EPG využívam , nerád by som ho zmenou country zmršil. Možno nejaký WiFi dongle android by to vyriešil, keby mal niekto skúsenosti ? Ani Wifi nieje nutné , router je meter od TV. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVStačil by nový FW, nebo alespoň přidání widgetu HbbTV do nabídky Smart HUB aplikací. Bohužel Samsung ani jedno z toho nejspíše úmyslně neudělá, aby podpořil prodej nových výrobků. Vyjímku udělali pouze pro Německo, protože si nechtěli rozhněvat německého zákazníka. A aby toho nebylo málo, tak mám pocit, že česká televize používá jinou verzi HbbTV (četl jsem něco o verzi 1.5) než německé a rakouské TV (údajně jedou na verzi 1.1). Proto nejspíše HbbTV nefunguje korektně a nezobrazují se videa iVysílání. |
Luboš
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVKonzultoval som to s výrobcom , doporučil mi nový SW.Prekvapujúco existuje 5/2014 , cez sieť je pochopitelne nedostupný , cez USB sa mi ho nepodarilo natiahnuť. :-/ Treba kúpiť nový model ! :laughing: Minulý týždeň som mal v ruke H7000. Rv Budem rád , keď ešte D7000 poslúži, aj bez i-vysilani ČT. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVA odkud jsi ten nový FW stáhnul? |
Luboš
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVSamsung.comPodpora Firmvér -pre D7000: Verzia : T-GAPDEUC_1031.1 2014.05.28 T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
![]() |
|
RE: Samsung řada D aktivace HbbTVSamsung to uz oficialne urcite ve firmware neprida. Je to maximalni (nevhodné slovo)ovina, nebot vsechny SMART TV rady D to umi uz of zacatku, jen je to pro jine trhy nez Nemecko vypnuto. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
![]() |