Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

sunray problém

Objednal jsem tento přístroj z e-shopu, přišel a když jsem ho zapojil, tak se z něho "line" strašný zvuk podobný svářečce. Nevíte někdo, co to může být? Nechci do toho lézt, je to úplně nové, asi to půjde zpátky. Nesetkal jste se někdo s tím? Dík za odpovědi

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sunray problém

Zaplat pánbů to řešit nemusím, je na něm jak se rozhodne, v každém případě jsem měl vůči těmto přístrojům spíš předsudky, musím uznat, že mě mile překvapil, /až na to sváření.../ :)))

tukan

RE: sunray problém

Tak nakonec měl pravdu Vlado, byl to ventilátor u tunerů, drhnul, to jsem vůbec nepředpokládal s tím zvukem svářečky. Ventilátor vůbec nebylo vidět a otvírat jsem to kvůli přelepce nechtěl. A jak jsem vyměnil šnůru, tak jsem receiver otočil a ono to přestalo. Takže ruším poplach a jsem zase o něco moudřejší, samozřejmě se všem omlouvám a sypu si popel na hlavu... :) Ještěže je ten cenový rozdíl oproti dreamu někde vidět.

tukan

tukan:

Rušíš poplach...ale ten si narobil sám tým, že si na začiatku "zamlčal" dôležitú informáciu, ktorú si uvieol až nakoniec:

"Normálně fungoval, akurát to hučelo jako "(nevhodné slovo)" z vrchní části, kde jsou nainstalované tunery. Při přidržení horního krytu ten zvuk zmizel"

Pokiaľ by si to s tým krytom uviedol na zašiatku, tak nikto tu nebude ďalej špekulovať nad šnúrami!

Eman
Registrace: 4/2007

Eman

no jo už se stalo,už se posypal,zas na druhou stranu dobře,jiný by zmizel a nic neřešil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to eman

Ta debata měla nějaký vývin a projevování závady taky. Potřeboval jsem to vyřešit v průběhu pár hodin. /vrácení přístroje/ Byla to shoda náhod, že to se šnúrou při otočení přístroje přestalo, tak mě prosím "nepeckuj". Od začátku jsem jasně uváděl, že zvuk jde z receivru. /měří 15cm/ Kdybych nebyl v časovém presu, tak to takhle neřeším. Děkuji všem za reakce...

tukan

tukan:

Pozor měl jsem se Sunray taky tu čest - po instalaci žil. cca 3
hodiny, potom bylo po něm. Závada - upadl chladič z procesoru.

zolik645
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra