Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TV Philips pfl6007

Ahoj všem, prosím o zkušenost někoho kdo má tento nebo podobný Philips. Jde o internetový prohlížeč. Konkrétně se mi na stránkách iprima cz nedaří spustit seroš Svatby v Benátkách, za což jsem doma peskován .. proč to nepřehrává nevím. Ostatní stránky vč. youtube fungují, ale na iprima se mi prostě nedaří video spustit. Má někdo zkušenost co s tím nebo co je potřeba? Děkuji za pomoc..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Philips pfl6007

Mě to taky na televizi Philips nejede.Je to nejhorší televize,co jsem ,kdy měl.Prostě polský výrobek.Kud si HDD a nahrávej si to.Toto funguje.

milord
Registrace: 12/2005

TO: milord, děkuji..obraz má ale super..tak drobné věci kolem oželím..nicméně, nechápu proč by nemělo jet když jiné stránky načítá dobře..

Pájík

Resultat: tak mi to nedalo a zavolal jsem rovnou na zastoupení philips. Konkrétně iprima.cz používá videa ve Flash a tyto televizory nepodporují přehrávání tohoto formátu. Proto nelze.. :(

Pájík

Dobrý den, na doplnění uvádíme, že při použití internetového prohlížeče nepůjde spustit na TV Philips žádný obsah typu Flash, tedy ani videa na stránkách televizních stanic. Jedině v případě, že bude použit formát HTML5. Ten je plně podporován. Hezký den.

Philips14
Registrace: 11/2014

To je celkem v poradku, flash neni dal podporovan prakticky nikde, vyjma snad Windows univerza. A i tam kde to jde se od nej upousti, jen doziva. Pokud Prima neumi udelat web iprima v html5 tak jsou to proste matlalove.

Lucifer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra