![]() |
|
Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiMám tady poměrně čerstvou zkušenost s inkasním systémem Skylinku - pokud platíte víc než jednu kartu inkasem z jednoho účtu, musí ji mít registrovanou stejný člověk. Na toto omezení jsem narazil večer u fotbalu a musel se přesunout k druhé TV. :-/ |
kikof
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiCo k tomu řici ? At se vyjádří pan Glisnik a nedělá ,že sem nechodí. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
kikofPíšeš o platbě prostřednictvím SIPO nebo svolením k inkasu?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
kick offa co jako...sytem nefunguje?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiPíšu o svolení k inkasu, tuším jsem to tam i napsal. Takže podle rady budu muset kartu přeregistrovat. Mají tam na to formulář a až 30 dní na provedení. Po tu dobu je mi ta karta docela k h...u. |
kikof
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnosti30 dní je max doba, ale většinou to udělají za 1 - 2 týdny. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
platební zmrzlost skylinkuSem tam za mnou příjde nějakej známej důchodce 75 a víc let abych mu zaplatil serpo,zkoušel jsem online kartou a to né,jen pro moje karty povoluje šitlink platbu kartou |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranNesmysl, jak asi systém spojí informaci, že je placeno kartou, kterou nevlastní ten, pro koho je serpo tou kartou placenou, aby platbu odmítl?Nesmím ty báchorky hnát tak do extrémů. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
korkoranNa konci mělo být "Nesmíš..."Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerjá to chápu jinak,pokud nemá sat.kartu na svém účtu,systém mu nenabídne platbu platební kartou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Jo pierrprkoty jsi mi rozuměl.Všecko na zeměkouli mohu platit kartou s dubl sms ochranou,jen skylinka nééééé |
korkoran
![]() |
|
jediněpřes internetové bankovnictví,ale čekáš 3 dny,nebo u prodejce se servisním webem a je to hned R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiAha, to mě nenapadlo. Jako že to chce zaplatit aniž by znal přístup k účtu, kde je karta Skylink registrována.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiNo nevím když nemá přístup ke kartě a k účtu tak jak to chce zaplatit. Nevím co chce po skylinku. ANI mobil kartou nezaplatil bez přístupu na účet. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
korkoještě mě napadlo,co tu kamarádovu kartu dát do své správy,údaje ti jistě řekne,potvrzení na mail je do minuty standartně,pak už jen platit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Jo mládenciVždy jde jen o ty co svý data neznají.Dělám to internet bank.platbou a je to od 3-5až6 dnů,u 3 kam. mi poskytl skylink přístupová data pro ně,na můj mail,vůbec se mnou sklink dobře komunikuje,ale slevu na balíček neukecám. |
korkoran
![]() |
|
korkotak je pošli do prodejny,je jich tisíce se servisním webem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiTak jsem vzal číslo karty kamaráda, kterému jsem kdysi montoval, na titulní stránce webu Skylink jsem šel vlevo do sekce o serpo a dal, že chci zaplatit na dva roky. V dalším kroku jsem z platebních metod klidně mohl vybrat platbu kartou.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
No jo péťokdyž vona ta nejbližší je 7 km a většinou jde o sousedy 70-82 let.Když je něco horké,mám kamaráda smluvního partnera,už taky důchodce,zavolám zadara,udělá to taky fofr,ale tomu ty prachy potom musím dovést,12 km a z12 zpět.Takhle mám seznam datumů všech karet v Pc a mám aspoň zábavu,sem tam nějaký vejce,kafíčko,brambory a taky byl králík. |
korkoran
![]() |
|
joscerno já to teď zkoušel a nabízí je totoPLATBA PŘEVODEM NEBO SLOŽENKOU - ÚDAJE K PLATBĚ Zaplatit za služby Skylink je jednoduché! Údaje k platbě si můžete poslat e-mailem nebo vytisknout a mít je tak po ruce pro zadání platebního příkazu ve vašem internetovém bankovnictví nebo při vyplnění složenky na poště. Jakmile vaši platbu obdržíme, ihned vám aktivujeme vybraný balíček. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
korkokrálíka už 15 let nežeru,naši nám to cpali horem dolem,furt byl plnej mrazák,navíc už ani nemohu z principu,máme doma králíčka mazlíčka a ten by se mnou už nemluvil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
..Jakmlile platbu..mě řekly děvčata,že se na účet nedívá spešl slečna každý den,ale každý druhý :)) :((( :)) |
korkoran
![]() |
|
To jsou furt bláboly.....".Všecko na zeměkouli mohu platit kartou s dubl sms ochranou,jen skylinka nééééé" .............já platím u Skylinku VŠECHNO kartou s sms ochranou, tak nekecej hlouposti! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
tondole neplatíš cizím lidem ! ! ! R^ R^ |
korkoran
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiKapitáne,pokuď nechceš mít tyto problémy,tak jim to nedělej...nebo tě někdo nutí...? :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kapitáne korkoráne!Odpověz si na dvě otázky:1) kdo chrání tvůj bankovní účet za pomoci SMS, tvá banka nebo Skylink? 2) svolení k inkasu z tvého účtu dáváš své bance ty nebo Skylink, nebo někdo jiný? Tak co to furt meleš za nesmysly? Prostě tvoje banka nedopustí inkasovat z tvého účtu částky jiným lidem (jejich kartám)! Platit kartou můžeš cokoliv, ale souhlas s inkasem z tvého účtu můžeš dát jen ty, tedy na tvé jméno! A to všechno je ZÁLEŽITOST BANKY A NE SKYLINKU! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |