![]() |
|
Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiMám tady poměrně čerstvou zkušenost s inkasním systémem Skylinku - pokud platíte víc než jednu kartu inkasem z jednoho účtu, musí ji mít registrovanou stejný člověk. Na toto omezení jsem narazil večer u fotbalu a musel se přesunout k druhé TV. :-/ |
kikof
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiBez problému jsem svojí platební kartou zaplatil za dvě Skylink karty, které nejsou psány na mě. Stačí znát jenom číslo karty, nic víc. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
Dula11souhlasím,bez problému,já taky na servisním webu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Ale tondoJá nikde nemluvil o inkasu,ale o,platbě serpo na rok nebo na dva.To bych muesl bejt padlej na hlavu-chtít po skylinku aby na cizí karty inkasoval z mého konta,příště čti! |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
ale korkoráneono to vlákno začíná blábolem o INKASU....a já sám napsal, že kartou můžeš zaplatit cokoliv, příště taky čti! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
ok tondoneměl jsem se do inkasa cpat,už kouřím mírovou dýmku ;) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnosti@Tondach - Já ti dám blábol, to je realita. Nevím, proč by nemohly být placeny z jednoho účtu poplatky dvěma různým lidem. To musí mít kvůli inkasu Skylinku každý majitel karty svůj účet ? |
kikof
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
kikofPartnerem Skylinku je abonent. Tento abonent má v systému Skylinku u sebe informaci, zda jej má Skylink sám inkasovat a z jakého účtu jaké banky. Ze systémového pohledu naprosto logická věc.Takže kdo chce být inkasován, musí mít u Skylinku uživatelský účet. Ty chceš to, aby v systému byla informace odkud inkasovat u jednotlivé karty. To zkrátka nejde, protože je to NESMYSL. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Pro kikofJe to blábol! Ze svého účtu můžeš PLATIT příkazem k úhradě cokoliv a pro kohokoliv, ale ne SVOLENÍM K INKASU!Svolení k inkasu dáš své bance pro Skylink, ne pro jednotlivé platby za jednotlivé karty! Jinak to prostě nejde a je to tak správně, že to nejde! |
Tondach
![]() |
|
pro pány Dula11 a pierrepetrAno, kartou, nebo příkazem z účtu můžete platit pro kohokoliv jiného! Ovšem inkasem ze svého účtu ne!A není to proto, že je Skylink neschopný, jak tady hned na začátku naznačuje kikof! |
Tondach
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiChlapci darmo sa hádate, je to tak ako píše Tondach. Príkazom a kartou sa dá zaplatiť všetko čo chceš, ale inkasom nie. Nedá sa zadať nikde súhlas k inkasu v mene niekoho iného.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiNo to by aj bola chujovina keby to islo, zase tapatalk? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
peterskNemáš pravdu. Kamarádovi jsem montoval kdysi Skylink a protože v internetu není zdatný, tak jsem mu u Skylinku založil účet já, na jeho jméno a adresu. Takže když bude chtít, tak mu jeho jménem to inkaso zařídím. Stačí mi jeho bankovní účet, na který on v bance svolení k inkasu dá. Dokonce bych mohl (ale proč bych to dělal), dát svolení k inkasu na svůj účet v "mé" bance a nechat Skylink inkasovat z toho účtu.Takže. Podmínkou pro možnosti platit inkasem je jen ta, že má daný uživatel u Skylinku zařízen uživatelský účet. K jakému svolení k inkasu v jaké bance je to pak navázáno už Skylink NEZAJÍMÁ. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerAno, keď on dá súhlas. Bez jeho súhlasu to neide.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskAle ty píšeš o souhlasu s inkasem v Bance, v tom přeci spor není.Tady šlo o to, že dotyčný chtěl platit inkasem ze svého účtu více karet, přičemž je měl registrované na rozdílných uživatelských účtech Skylinku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiNo ja si myslim, ze je tolko moznosti zaplatit, ze kto chce problem najde. V com su nase narody experti. Kto chce platit inkasom, nech si to zabezpeci, alebo nech to nechce a plati inym sposobom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
joscerUž len toľko, že súhlas s inkasom dáváš Skylinku, nie banke. Takže súhlas s inkasom nemôžeš dať Ty na niečo, čo nie je na Tvojom mene. Môžeš dať aj Ty, cudzí, ak ten na koho meno to je s tým súhlasí. A zase ak zadá ten, na koho meno je, súhlas k inkasu a zadá cudzí účet, tak musí mať súhlas od majiteľa účtu. Alebo si myslíš, že môžeš zadať súhlas na inkaso na môj účet bez môjho súhlasu?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskA kde jsem tvrdil takový nesmysl, že mohu zadat inkaso z cizího účtu bez souhlasu jeho vlastníka?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiTak je potom všetko ok, nie? Obidvaja hovoríme to isté.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Inkasní systém Skylinku a jeho možnostiOk, stane se, že se lidé napoprvé nepochopí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerSom rád, že si to pochopil ;)T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |