![]() |
|
VU+duo problémZdravím, mám problém s poklesem signálu na všech stanicích cca o 25-30%,kabeláž otestovaná a v pořádku, nastavení antény také, nový soft nepomohl, připojení na jinou parabolu také ukázalo na mém přístroji ten samý pokles, připojení jiného VU+duo na mojí parabolu ukázalo sílu signálu cca 95%, připojím svůj a jsem sotva na 70%. Měl jste někdy někdo takový problém. Poraďte. Dík všem za odpověď. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: VU+duo problémmají oba boxy stejné Image?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: VU+duo problémZčejmě závada v okolí vstupního tuneru nebo v samotném tuneru . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: VU+duo problémtento prijimac nema HW tunery,signal z anteny je v podstate vedeny primo do procesoru.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
koaxTak takhle to diagnostikoval příbuzný, problém s tunerem. Dík za odpověď. |
namtas
![]() |
|
gunterOba boxy stejné image. |
namtas
![]() |
|
RE: VU+duo problémTak vám nevim ,ale s tim ,aby šel z konvertoru na parabole signál přímo na procesor jsem se nesetkal. V každém přijímači je na vstupu tuner postaru volič jako u televize a ten je bud natvrdo zaletovaný v desce nebo výměnný.A nedělejte zde ze sebe blbce. |
koax
![]() |
|
RE: VU+duo problémAno má výměnitelné tunery . Tak vyzkoušej tuner z toho dobrýho .A nekecejte tady blbosti.Nebo pokud jsi zdatný tak můžeš změřit napětí na špiččce kde je AVC . Se signálem a bez. Za prvé bych vytáhl ten tuner.A zkusil ho z druhýho. |
koax
![]() |
|
@koaxNo jo, tak hledej tunery, můžeš začít třeba zde http://www.fotos-hochladen.net/p10006274ekp107z.jpg |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
kremikove tuneryTak do procesoru to asi rovnou nepujde. Ale existuji "kremikove tunery", jejich vstupem je primo LNB, takze pak klasicky "plechovy volic" chybi. Plati to obecne, jak je to u VU+duo nevim. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: VU+duo problémProč to mám hledat ?Já to nepotřebuju hledat . Na stole ten přijímač nemám . ;) |
koax
![]() |
|
RE: VU+duo problémTak potom nepiš něco o čem víš prd |
matchboxx
![]() |
|
RE: VU+duo problémDo VU+DUO je v Německu Ksehnání výměnný tuner DVBT2 za 59euro. Tak ,že bude výměnný i DVBS tuner.Jsem s pozdrvem pánové. ;) R^ Když to jeden nevidí tak pomůžou brýle. |
koax
![]() |
|
RE: VU+duo problémPokud se jedná o VU+Duo první generace, tak ten určitě výměnné tunery nemá. Je to tak jak píše ivovi a matchboxx.Výměnné tunery má v první generaci pouze Ultimo. Duo je s výměnnými tunery až ve druhé generaci. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VU+duo problémUltimo,UNO,DUO2,SOLO SE nieco mi este uslo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+duo problémJo, přestali jsme nalévat :-)) |
matchboxx
![]() |
|
@koaxTo že něco nevíš a mektáš krávo**viny a vyjadřuješ se jako mistr světa je jedna věc.To že se v Německu prodává tuner DVB T2 je svatá pravda ale těžko ho dáš a bude ti hrát ve VU+Duo.Jinač je to zázrak |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE:namsatNapis email. Tvoj problem nema nic spolocne s tunerovou castou.Ten isty problem som riesil cca pred dvoma mesiacmi a teraz moje vu+ ide ako nove.Je to problem,ktory bude mat kazdy receiver. Na email ti napisam,kam to prinesies a opravim ti to. |
nikitka
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
koaxje to tak,jak píší ostatní,výměna tuneru je výměna zákl.desky,žádná plechová krabička už není potřeba,nová doba,rozkrytuj si a pak piš moudra R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE:nikitkamůj e-mail: xxxText zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 06.11.2014, 10:13.02
|
namtas
![]() |
|
to nikitkaA to je takový problém napsat, co to byl za problém? Třeba "odchází Ti ten a ten kondenzátor, je třeba ho vyměnit"? Myslíš, že si to všeumělové budou dělat doma nad sporákem a s lepidlem sami? Bude to sloužit k tomu, že ostatní budou vědět, co tomu je a kolik přibližně ta oprava bude stát. Od toho to forum tady je, odráží to "úroven" fora. Chápu, že "know-how" se nedává zadarmo, ale stejně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE:tukanAno je to problem, skus si to sam vyriesit a uvidis. KnowHow sa nezverejnuje a takých mudrlantov ako ty, co maju nieco vyriesit mam najradsej, lebo teba asi servis netrapi a potom neopravujes rozvrtane veci od takých kutilov ako si ty!!! Ak chces pouzi uja googleho a som zvedavi, ci tam to riesenie najdes!!!RE:namtas nestihol som si ho opisat skor ako to zeditoval moderator. takze tvoj email nemam.Ale napis cez skype maniacikovi zo seychelov a dozvies sa. Oprava ta nebude stat viac ako 15 euro ale neviem ako sa zkontaktovat ked serioznu pomoc tu moderator zmaze ale mudrlantov z firmy A JE TO tu nechava nech kecaju a kecaju. Tymto to tu urcite nenabera serioznost odborneho fora ale skor forum mudrlantov co vedia na klavesnici pouzivat CTRL+C a CTRL+V Proč nemáš/te/ aktivované PM? Tam si můžete dopisovat,když je to tak tajné. Majitel webu určil pravidla a ty je nutno dodržovat. Takže žádné maily. OK? Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 06.11.2014, 10:58.00
|
nikitka
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
VU+duo problémměl jsem to u tuneru A,dal jsem jako hlavní tuner B a A tuner jsem dal na nahravání,vše je ok,taky jsem vše prolezl i kondíky nikde nic takže nevím. |
tonda1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: VU+duo problémA to jestli se jedná o přijímač první generace nebo druhé má vědět kdo??? Jeden má tunery na základní desce a druhý klasika. |
koax
![]() |
|
RE: VU+duo problémPřece z popisu. VU+Duo versus VU+Duo2.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VU+duo problémVu+Duo má tuner priamo na základnej doske a nie je na konektor, aby sa dal vymeniť.Pokiaľ Ti kolíše signál, alebo je slabý hlavne na HD kanáloch a trúfaš si, vymeň kondenzátor C848 1000uF/10V, nájdeš ho nad konektorom od zdroja, približne medzi SMD obvodmi U805 a U802. Vyvaruj sa pri kúpe značke ako napr.Capxon, Canicon, Jpcon a orientuj sa na: Nippon, Rubycon, Nichicon prípadne Panasonic a na 105°C.Daj tam rovno 1000uF/16V 105°C. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |