Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU+duo problém

Zdravím, mám problém s poklesem signálu na všech stanicích cca o 25-30%,kabeláž otestovaná a v pořádku, nastavení antény také, nový soft nepomohl, připojení na jinou parabolu také ukázalo na mém přístroji ten samý pokles, připojení jiného VU+duo na mojí parabolu ukázalo sílu signálu cca 95%, připojím svůj a jsem sotva na 70%. Měl jste někdy někdo takový problém. Poraďte. Dík všem za odpověď.

namtas
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+duo problém

Ano doky, děkuji za ukázku, jak má vypadat odpověd na dotaz. A Nikitko, takhle seriozní pomoc teda určitě nevypadá "Ten isty problem som riesil cca pred dvoma mesiacmi a teraz moje vu+ ide ako nove.Je to problem,ktory bude mat kazdy receiver. Na email ti napisam,kam to prinesies a opravim ti to." Každý raději půjde k dokymu, pokud bude mít na výběr. Nedokážu si představit, že by tohle, takhle napsal Saxon /promin Saxone, že Tě dávám jako příklad/. Pokud chceš dělat byznys, musíš mít nějakou úroven, bohužel, ta Ti chybí a proto to s Tvým servisem jde dolů kopcem.../ale to jenom hádám, je mi to totiž úúúplně ukradený/

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra