![]() |
|
Kličko-Pulev15.11 Dajto.Že by kličko dostal nakládačku :O |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155 | |
![]() |
|
pf09...kde a kdy jsi byl naposledy u černého moře?,já tam jezdím každý rok a stoku jsem zatím neviděl,krásně čisté,horší jsou ty pláže,kde češi házejí vajgly do písku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrje to už nějaký rok a pravda - z BUL strany :-) vajgly byly nejen od Čechů :-)) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09...teď to je slušné,taky bude záležet na místě,za celé Bulharsko mluvit nemohu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kličko-PulevBych to uzavřel - ať si každý bydlí tedy kde se mu zachce. Vím, že doma je to těžký, ale všude chleba o dvou kůrkách a v cizině jsme přeci jen pořád cizinci. Tož dobrou :-) :crying: |
pf09
![]() |
|
pf09hochu co já bych dal za to,být sokolem,dnes už nejsem ani tím korkoránem,to jsem byl v pouličním gangu v roce 1955-9 v záp.pohraničí.V žilách mám slováka,moraváka,němku a češku a možná i židovku,Žil jsem na Moravě ,v Čechách v Rakousku v Německu,tak kam se mnou? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
hrdinný kapitáne korkoránebudiž ti domov tam, kde je ti nejlíp, kde blízcí tví přebývají, krmě dosytosti pozřeš a hlavu svou složiti můžeš. Sokol sokolíkem nadosmrti zůstane i kdyby křídla měl zlámaná. Pěknou neděli všem. |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-PulevAno, pěknou neděli všem. Dnes napriklad z Horské Kvildy pěšky na Churáňov, Nové Huťe a zpět. Polojasno inverze, nyní 10st. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
apriliarsvBlahopřeji k novému bydlišti. Kdybych měl něco našetřeno, tak bych se asi taky přestěhoval do Ruska. Třeba se časem zadaří. Zatím začnu oprašovat ruštinu. Pokud pojedeš do ČR, tak budu rád, pokud by jsi přivezl kartu na NTV+.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Kličko-PulevKdybych měl něco našetřeno, tak investuju trochu lépe, ale budiž :-) "Rusko" by to rozhodně nebylo a uklidním tě - ani "USA". Občas propaganda škodí, takže jen čekám, kdy SeverníKorea vypustí hromady satelitů a mraky našich lidí budou inklinovat ke krásným horám a mořím na Dálném východě, kde je vše spravedlivé a růžovoučké, kde voda je čistější než křišťál a vzduch mládím voní a všichni se tam mají rádi. Ach - už vidím ty zítřky světlé :lookaround: |
pf09
![]() |
|
pf09jasně, za vše můžou Severokorejci, aneb na Youtubu se dá najít na toto téma hezké video od Němců. Oni sice od přerušení korejské války nikoho nenapadli, ale stejně jsou ti špatní, protože tyranizují své vlastní obyvatelstvo, místo cizích. Pak je ještě strašně nebezpečný Irán - sice už přes 200 let nikoho nenapadl, ale nemá vládu dosazenou od CIA. V USA jsem byl 10 měsíců, stačilo. Jak jsi psal, všude venku jsme cizinci, ale v Rusové zatím berou Slovany jaksi za své.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
geronimohvložte delší text :laughing: R^Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Kličko-PulevRusové vždycky brali Slovany za své :-) Někdy chtěli vzít i Finy, ale ti se dokázali bránit lépe než Poláci :-) YouTube stejně jako celý internet je potřeba brát jak informační kanál a podle svých zkušeností filtrovat. To, že někdo ze západu buší do vlastních je pak jen důkazem, že u "nás na západě" máme aspoň pochyby, kdežto tam jinde mají vždycky o všem jasno už předem. PS: neber to ode mě ve zlém - taky nemám patent na rozum, ale to ty už víš, že jo :-) A dobrou noc. |
pf09
![]() |
|
geronimoh" Rusové zatím berou Slovany jaksi za své"to jsme viděli v roce 1968 ,jak nás dočasně zachraňovali R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kličko-PulevBože to je zas k neuvěření .... PS: aprilia - už ti to ti sokolíci aspoň namontovali, nebo přes víkend se na Ukrajině okupovaném území Ruskem nepracuje? No jo no - zatím nikdo nedorazil, že - most "Přátelství" ještě není hotový a kdoví kdy bude :-) |
pf09
![]() |
|
pierrepetrRusové v 68? A nebyli to třeba v rámci SSSR Ukrajinci? Jedním z ne zrovna malých velitelů byl jakýsi Kličko st. Tohle se Ti ale do krámu nehodí, co?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
pf09Nevím, o čem mluvíš, Já rozhodně nejsem na Ukrajině okupovaném území Ruskem už jen proto, že AR Krym nebyla nikdy ukrajinský region. Jsi kašpar, děláš svýmu rádoby chytrými hláškami (nevhodné slovo)a jen ze sebe, musím se Ti smátXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvto netuším,SSSR byl mix a doklady mě nikdo neukazoval,ale asi všichni Češi byli de.i.lové,když všichni říkali,rusáci táhněte domů a ty nápisy na domech vždy psali o rusácích R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrdrtivá většina vojáků byla ze Západního ukrajinského vojenského okruhu.Pokud teda bereš tehdejší Ukrajinskou SSR a RSFSR v rámci tehdejšího SSSR za jedno a totéž a vše si s de*encí sobě vlastní spojuješ s dnešním Ruskem vzniknuvším 25.12.1991, tak v tom případě Tobě (ale třeba i kolegovi pf09) rozhodně vadit poloostrov Krym ve svazku RF nebude, vždyť je to přece na jedné lajně, ne? Když se řekne A, musí se říct i B, ale čemu se vlastně divím, u "některých" je pokrytectví/licoměrnost/hloupost/nadutost (nehodící-se škrtněte) jaksi jejich normou, že...? Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Kličko-Pulevtrošku mi ta naše vlajka na tvém oblečení ve společnosti zfašizovaných Nočních vlků připadá jako nemístná. Stejně jako "unavený" Miloš vedle klenotů. Připomenu ti tvoje slova. Fandím vždycky Rusku, potom všem ostatním - já kašpar možná v tvých očích jsem, ale přestože ne vše je, jak ty říkáš v Eurosojuzu košer, vždycky budu raději naštvaným Čechem, než kolaborantem Lavrova a Putina. Ale ber to s rezervou - vybral sis Krym, já si vybral život v domovině a veř, že jsem zažil i lepší časy v cizině :-) PS: nejsi zas o tolik mladší, takže třeba tě nakope nějaký Noční Vlk do vlka a zbalíš parabolu a vrátíš se tam, kde jsi se narodil :-)))) |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-PulevKdyž už bylo zmíněno Finsko, tak to patřilo k Rusku v letech 1809-1917. Židobolševik Lenin mu dal svobodu, i když se dnes tvrdí, že Finsko se osamostatnilo samo. V roce 1968 u nás zasahovaly armády 5 států a ještě nikdy jsem za to neslyšel kritiku na jiného, než Rusko. Zasahovala u nás i armáda NDR, ale na Němce se nadávat nesmí, to jsou ti hodní .... Poláci u nás dokonce i někoho zastřelili, ale dnes patří k těm hodným, že ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
pf091. Znáš nějakého "Nočního Vlka"?2. Klub je apolitický, působí třena i v Německu, nebo v Pobaltí 3. Nikdy jsem neřekl, že fandím vždy Rusku - pokud ano, cituj mě. 4. Mít někde kamarády, přátele a oblíbená místa a odstěhovat se za nimi znamená být nutně kolaborantem dané vlády? To myslíš vážně? V Bohnicích není ještě po budíčku? 5. proč by mě měl nějaký NW nakopat, když jsem jetním z TOP z jejich vedení? 6. Beru zpět svá slova o kašparech, správně má být "Kašpar na ultimum" Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
to geronimohPřesně jak říkáš. Takový jeden nejmenovaný občan Strakonic dští síru na dnešní Rusko v souvislosti s 68, ale synové Hitlera mu jsou svatí, protože u nich dělá kšefty, pokrytec. U Polského žrádla na Bulharském pobřeží každý mlaská, ale ti u nás v 68 asi nebyli....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
geronimohPoláci zastřelili dokonce ožralí pár študáků na severu Moravy, distanc od agrese byl pouze ze strany Rumunska - byl snad Čaušesku lepší bolševik, než našinec? Byl východní Němec jinej Němec než západní? Podle mě ano, ale to je na dlouhou debatu - agresivní Prušák.... v Rakousku se taky setkáš s lidmi, kteří Čechy nemůžou ani vidět a s lidmi, kteří nechápou rozdělení monarchie dodnes. Ale s Ruskem jsme nikdy neměli nic společného. Už KH Borovský varoval .-) Ani tatíček Masaryk nezabral.PS: a termín židobolševik :-( skoro jak židokapitalista.. stejná blbost a jen z toho čiší rasismus a antisemitismus o který se vždycky Rusko opíralo. |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-Pulevkluci pockejte jdu si pro pivo....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pf09Je vidět, že jsi hloupý jako štoudev, když tvrdíš, že "s Ruskem jsme nikdy neměli nic společného"....Moc zemí, se kterými bychom si byli historicky blíže není... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155 | |
![]() |
|
![]() |