Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HEAD MEDIALINK ML 9700

dobrý den chtěl bych se zeptat zda tento přijímač umí irdeto karty třeba od T mobile případně s jakým softem a kde ten soft sehnat předem dík za protože ať googluji jak googluji nemohu k němu skoro nic najít :(

vendy1968
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HEAD MEDIALINK ML 9700

Jo, jak říkáme my "lépe už bylo"

matchboxx
Registrace: 9/2012

každá

doba stála za h..no R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

re re

tak jsem se to rozhodl s tí medialinkem přece jenom zkusit bylo to bazarové zboží za pár halířů a kdo si hraje nezlobí nakonec se mi podařilo i několik stránek k němu najít dokonce i se softwerowou podporou třeba digital-kingdom.dk kde je poměrně dost softweru třeba tento Medi@link ML9700 Mod by Sanja9 V.12 ze 2.5 2013 jinak tam bylo vždy zhruba po roce něco nového v softu

YouTube gefixt
Internetradio hinzugefügt
Sofcams optimiert
Die Addon und Kanalverwaltung sind nun unter „Installation“ zu finden.
Neustartfunktion unter „Einstellungen“
kde se píše že opraveno youtbe a irdeto karty jsem našel něco málo už u staršího softu takže to snad v novější verzi nepodělali

nebo tuto kde je o něm poměrně dost informací multimediaforum.de

dále jsem na ab foru zjistil že se dá použit i bm smart soft
který je táké na digital-kingdom.dk
když to nepujde tak mam na irdeto karty v záloze arivu kde to jde a toto si nechám na pokusy případně jako druhý satelitní přijímač nyni už jen čekám až mi moje hračka příjde.

vendy1968

dej vědět

,jak to chodí,tento model neznám,jinak na tuto značku nedám dopustit hlavně bezkonkurenční obrazová kvalita,nevím jak to bude u tohoto R^ :laughing: R^

pierrepetr

re re

ještě taky nevím byla to fuška něco dohledat ale přece jen se něco našlo ale bohužel vše v zahraničí takže jsem vše překládal pomoci googlu počítam že příští tyden budu vědět a tak napíšu bohužel budu moci porovnat jen s arivou 200 teprve dnes jsem to objednal a tak počítám minimalně 3 dny než to dojde

vendy1968

tak to

OK,těším se na další info R^ :laughing: R^

pierrepetr

re re

tak už přijimač dorazil kvalita obrazu se zdá lepší než u arivy zatím jsem ještě neroschodil tu irdeto kartu soft jsem přehrál ale karta nejde no co budu muset ještě experimentovat a najít nějaký soft kde pujde bud irdeto nebo ice ice momentálně nemám možnost otestovat bo ji nemám doma.

vendy1968

vendy1968

na konkurenčním webu nic neřeší? R^ :laughing: R^

pierrepetr

karta jede

aorat je to nějak pomatené dal jsem tam nějakou verzi co tam byla ke stažení je to verze 1:24 pro instalaci z usb a karta se rozběhla akorát mi to píše že mam bm smart a soft verzi sanja 9 mod ver 12 takže firmver je medialink sanja a zasuvny modul bm smart :)))

vendy1968

tak ti

jede čistý irdeto? R^ :laughing: R^

pierrepetr

rere

čistý irdeto psal jsem že nemam ice kartu na test jen nevím jestli budou chodit zápisy ale je to karta tmobile irdeto už při vložení karty mi to oznamilo inicializaci irdeto karty a skoro současně s tim to i naběhlo

vendy1968

tak je to

vše co jsi chtěl? a jsi spokojen zatím? R^ :laughing: R^

pierrepetr

plná spokojenost akorát mi z nabídky v menu zmizely internetová radia a internetová tv ale tv stejně nešla načitalo to a nic nenačetlo a radia šli jen asi 2 nebo 3 pro mě je přednější že funguje irdeto a jdou přehrávat filmy z usb nebo z disku ariva uměla jen některé formáty a na zkoušku jsem tam dal na fleschku několik videi v ruznych formatech a to i soubory které ariva nepřehrála a zatím to vzalo vše možna že ty internetová radia a tv nejsou v nabídce protože před instalací toho multicasu jsem dal tovarní nastaveni a tak vymazal veškeré adony ale to neřeším možná časem něco ještě testnu jinak scharing by měl fungovat ten v tom multicas je možná až bude čas tak ještě testnu jestli pujde sdílet na arivu.

vendy1968

tak už jde i internet tv a radia měl jsem jen po přehrani adonu rozhozené nastavení menu

vendy1968

no uvidíš

do budoucna,jistě to nelze hodnotit po dvou dnech R^ :laughing: R^

pierrepetr

hodnotit po dvou dnech doopravdy nelze zatím vydím klady že se ropzběhla irdeto karta , lepší obraz než u arivy 200 lepší ovladani disec motoru dva tunery větší možnosti v přehravaní videa přehrava i filmky které ariva nezvládá nevyhody zatím vydim v tom že je složitější zadávaní novych transponderu kde mimo frekvence , polarity a SR se musí i zadat jestli je to dvb s nebo s2 qpsk nebo s2 8psk jinak mi nejde transponder z ab sat 2 který na arivě 200 běži bez problému i když je slabší a to 10985 H
DVB-S2/8PSK
MPEG-4 35007 3/4
píše že neni signal

a to jsou tranpondery které mi na arivě vykazují slabší signal a dokonce i kostičkuji a ty pro změnu jdou tady lepe
a největší nevyhoda z mého pohledu je že chybí funkce blind scan :((

vendy1968
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra