, sekce: Linuxové přijímače |
|
VU+Duo MeoBootZdravím,má někdo dobrou zkušenost s MeoBoot-VU+Duo-Black Hole? Jak třeba velkou flešku,atd. Dík za info. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
|
|
RE: VU+Duo MeoBoot...záleží na tom, koľko image budú na USB naištalované. Pre bežné používanie stačí velkosť 4GB.Len treba dať pozor aký image sa na USB inštalujú, konkurenčné VTI 7, ani OpenPli 4 nejdu spustiť. |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
|
|
RE: VU+Duo MeoBootLepšie riešenie je momentálne Multiboot či už originál v OpenSpa alebo ten upravený pre VTI.Idú tam všetky image maximálny počet 8.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: VU+Duo MeoBoot...no u mňa v prípade multiboot-u na VTi a následnej inštalácii nového BH 2.1.2 a následného reštartu image nenabehol. Platí to aj opačne v prípade týchto image, samozrejme u navých verzií. Staršie sú v pohode. |
efly
|
|
RE: VU+Duo MeoBootMusíš mu pomôcť a nahrať do VTI kernel s BH a potom to už ide. ;)Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: VU+Duo MeoBootsorry, ale nějak mi uchází smysl meobootu, bud mám VTI, anebo tam dám Black Hole, rozhodnu se, který je lepší, který mi vyhovuje a pak ho používám. Nebo to má i nějaké jiné výhody? Nemůžete mi je přiblížit? Já jsem kromě zkušebných, studijních výhod nic jiného nenašel. Je pravda, že jsem ani moc nehledal... :))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: VU+Duo MeoBoot...ide o to, kolko image chces mat nainstalovane a experimentovat co ktory prinesie viac.Pred tym to fungovalo bez problemov, ale teraz je to obmedzene. Nieco ti da BH a nieco viac VTi a opacne. No a su tu dalsie image ba baze Open Pli. |
efly
|
|
Pánové omlouvám se.Dostal jsem chřipku a do teď jsem ležel jako lazar,takže jsem se nemohl zapojit do diskuse. Přesto dík za info. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|