Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Freesat from Sky - jak přijímat?

Dobrý den,

předesílám, že jsem laik, již několik dnů téma googluji, čtu články na webech i tady a přesto aktuální a srozumitelnou informaci jsem dosud nenašel. Buď to nikdo neví, nebo je to "tajné" a nikdo nechce poradit, nebo to nikoho nezajímá, anebo to vědí všichni akorát nechtějí poradit začátečníkovi... Netuším.

Proto se zde dovoluji zeptat:
Jak u nás chytat Freesat from Sky?
Jde mi prostě o zajímavé anglické pořady a stanice. FTA stanice mi nestačí (zpravodajství z Ruska, Číny či Francie, kanály pro gaye, astrologie, kázání apod.) a české satelitní společnosti mě také nezajímají (většinou cca 20 českých stanic, několika FTA viz výše a dva tři placené kanály).

Mám přijímač "Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR+", na střeše parabolu 80 cm na 28,2E a konvektor "MASCOM MC Q S03 UNIVERSAL Q nad LNBF".

Je možné s tímto vybavením Freesat from Sky chytat? (na Olomoucku).
Co dalšího (nebo jiného) k tomu potřebuji?
Pokud ano, jak a kde to sehnat?

Moc děkuji za rady.

hair
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

GM Box 9060

ten umí síťového klienta ,ale jen s Lan připojením a s tím se dá něco už dělat,pokud si zaktivuješ registraci PM nahoře souk.zprávy,tak tě něco kuknu.
není to unibox ,ten má čís.9080

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Freesat from Sky - jak přijímat?

Zavolej si místnímu technikovi a neotravuj.. Je tady sekce bazar.. Proč by tvůj inzerát mělo číst půlka republiky, když jsi z Olomouce..

rysavy3
Registrace: 7/2007

Pokud tě "otravuje" dotyčným založený dotaz s prosbou o radu, pak to jednoduše NEČTI ! Nikde nevidím, že by si dotyčný něco v příspěvku inzeroval a proč by měl dotaz směřovat do sekce bazar.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

to korkoran: v nastavení u soukromých zpráv mi to píše, že jsou pro mou registraci dočasně nedostupné, že automaticky jsou dostupné na registracích do 24.7.2014. Zkusím napsat adminovi, jestli bude ochoten mi ty PM zapnout.

to rysavy3: odpovědi nerozumím, snažil jsem se zeptat slušně, nic neinzeruji, nevím, jak lépe se zeptat...

hair

haire

rýšavý měl asi upito,ujela mu ruka a klepl to do jinýho tematu
na tvé Pm kouknu zítra-dobrou-mezi tím koukni na Ab forum s tematem GM 9060,ale takya s registrací,tam je toho hodně co Tě zajímá

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

ryšavého bych neomlouval,klepl to správně,když zmiňuje olomoucko,já s tím nesouhlasím,ale berem to jako drbárnu,kde se občas objeví hnusný názor a rád si smlsne na nováčkovi R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To korkoran

No a vieš že sa sakramenstky mýliš?Ja mám tiež tento STB"Golden Media UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR+"Ty si si to zmýlil s GI combo 9080,že?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Soukromé zprávy mi již fungují. ;)

hair

Potřebujete ještě hodně velkou parabolu. 2,5m+

LubosD
Registrace: 7/2010