![]() |
|
Prodloužení smlouvy FreesatZdravím tento měsíc me končí roční vázanost u Freesat,neví někdo co se dá nyní vyhádat za cenu? Mám skoro celou nabídku a 4 karty,díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Prodloužení smlouvy Freesatproc vyhadat? Staci se zeptat, ale ne tady, ale primo u freesat |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 976 |
![]() |
|
Pravděpodobnětak asi o 200,- méně než ofic. cenu.Zas tak velká charita to není to bych se nebál. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
re:freesatProč bych měl volat na Freesat? ceníkové ceny znám.jde mě o praktickou zkušenost některých uživatelů,všichni víme jak to tam chodí .díky moc těm kteří k danému tématu nemají chuť přispět že se zdrží zbytečných komentářů.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Prodloužení smlouvy FreesatPodejte výpověď a oni se Vám sami ozvou s nějakou extra nabídkou. Dělal jsem to tak několik let po sobě. |
thomsoniv1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
Re: Prodloužení smlouvy FreesatNedělal bych nic.Mě taky měla končit smlouva a 14 dnů před koncem se se mnou spojili zýda chci pokračovat a udělali nabídku k mé spokojenosti.Mám 2 karty a jde to. |
sono
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Prodloužení smlouvy Freesatprotoze ja si tam zavolal a dohodl se na cenach. Neresil jsem to tady. Ale jak to vypada, moznosti je vic. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 976 |
![]() |
|
Anubis"Proč bych měl volat na Freesat? "no protože to chceš levněji a končit s nimi jaksi nechceš,jen tam zavolej a udělej dotaz,"co mám udělat,abych to u Vás ukončil?",uvidíš to tóčo,pak už jen zvedáš telefon R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Prodloužení smlouvy Freesatu karty medium po rocnim provozu se mirne zvedne cena asi tak o 50 kč. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
![]() |