Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Životnost karet ICE

V poslední době mi začínají problémy s kartou Skylink ICE. Po několika desítkách minut naskočí hláška Zakódováno a šmitec, celý Skylink je v háji.Signál na teploměrech je přitom normální a stabilní.
Přijímač vypnu i ze zásuvky a znovu v pořádku vše najede...až zase do nečekaného kolapsu. Mám také druhou kartu Next a prohodil jsem karty s přijímači téže značky Ariva 252. Problémy se projevily na druhém přijímači, zatímco Next karta jede normálně a bez poruchy na obou. Proto se domnívám, že nejde o problém čtečky.
Otázky:
1. Setkali jste se s případem, kdy karta najede a po desítkách minut selže?
2. Je technologický rozdíl mezi kartou ICE a M7 z hlediska spolehlivosti?
3. Má ICE karta nárok "na penzi" po několika letech provozu?
4. Dá se odhadnout příčina takové závady?
5. Může mít na kartu ICE vliv střídání mezi čtečkou Ariva 252 a modulem Smit v dalším přijímači Technisat?
Nyní provádím "dlouhodobý" test této karty v modulu Smit v Arivě 252. Očekávám výpadek za desítky minut...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Životnost karet ICE

Ano, odpověděl jsem si sám. Žádné překlápění karty se v tom případě nekoná. To se bude konat až tehdy, když mi u ICE karty operátor vzdáleným přístupem přepíše SW na čipu tak, že zpracuje jen 0624 a tím pádem 0D96 nebude dekódováno ani když bude přítomno ve streamu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je otazne, ci je CAID 0D96 vysielane v madarskych streamoch. Viete to niekto s "motorom" a **camom zistit a hodit informaciu?

kobram
Registrace: 4/2014

Joscer to napsal spravne. Opet nafouknuta bublina a nic se nedeje. Madar. balicek je stale oficialne dostupny na 23E. Co se tyka identu 0D96 jeho zapnuti na 9E jiste nic nebrani, je otazka k cemu by to bylo. Operator si jiste spocital pocet abonentu a jake maji karty.

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka napsal:
Co se tyka identu 0D96 jeho zapnuti na 9E jiste nic nebrani, je otazka k cemu by to bylo.
...........................................
Jistě a až budou klienti vybaveni Irdetem k čemu to 0D96 bude, že!
Nic se "neděje".
Nejde o bublinu, nýbrž o odpovědi pro samorosta a ten zřejmě pochopil R^ účel diskuse splnila
Jó a u nás je hezky :laughing:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

No niekto si moze pomysliet aj to k cemu mi je 0D96 na astre 23E, zejo. To akoze kadrujeme alebo ako?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

joscer

Existuje emulátor v němž už nyní, bez zásahu operátora můžeš 0D96 "překlopit" do O624. A to prostou změnou konfigurace čtečky.

bubenin
Registrace: 3/2011

Pro prijem 9E je nutny HD prijimac, zadny s vestavenym crw jsem nikdy nevidel, do starych HD prijimacu byl modul CRW, takze tady by v ojedinelych pripadech nastane vymena modulu za Irdeto. Navic operator uz snad 1000x deklaroval na vsech moznych setkanich jake pristroje a moduly jsou nutne pro Skylink.

koudelka
Registrace: 4/2009

Kúrňa, chlapi tu je toľko oborníkov, že sa čudujem, že to Skylink ešte kóduje..... :laughing: :laughing: :laughing:

dano01
Registrace: 11/2008

samorost

stačí guma na gumování R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

No to je originální. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

Praktik, volakedy sa gumovali kontakty na velkych ruskych salovych pocitacoch, ked zacali blbnut.... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

nesmí se to přehánět,má to brusný efekt R^ :laughing: R^

pierrepetr

tu ano, tam to nevadilo, plosak bol ako bocny panciet T-34 .. :)

liquere

Pochybuji,že by sky.rýpal do ICE,těch karet je dost a asi si budou vědomi odlivu,mám 2x ICE,obě mi takhle blbly v optibox aligátor-přehrál jsem sw na manhattan-nepřestalo uplně,podobně v smit ci+,podlepeno prusv.páskou-byl klid i v modulu,xtrend 9200 cccam 230-3/4r. jede jak z praku jedna podlepená druhá ne-podle mne to bude čtečkou,ovšem denní přehazování ve strojích ji asi taky nepomůže! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Dnešní =dlouhodobá zkouška=

v modulu Smit dopadla dobře, bez výpadku po dobu od 7:39 do 11:59. Přikláním se k názoru, že mým problémem je UNI čtečka, která nezvládá příkazy Skylinku pro mou kartu.
Kartu ale stejně pro jistotu podlepím a lihem vyčistím, stejně jako sebe.
Díky všem za názory a podněty.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

koudelko

Zmiňovaný operátor doporučoval ve svém plátku cca 1rok zpět přijímače DM500HD a VU+. Tehdá jsem se podlehl a pořídil jsem si providerem podporovaný STB.
Pokud bude dodržována loajalita a následně budou používány receivery, které byly oficiální cestou popsány jako doporučené, nemůže mít nikdo s žádnou kartou problém.

bubenin

bubenin

on šítling někdy doporučoval dreamy a Vučka? ,to mě uniklo R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ano, dokonce nabizel opticum 9500 se sitovou kartou. Skoda ze jsem si tenkrat neulozil screen.

Hypnos
Registrace: 3/2009

R^ :laughing: R^
Dají se sem vložit fotky, nebo jen odkaz?

bubenin

Hypnos

na vidíš,mě ten jejich přib.lb.lej manager,co mě volal 3x do měsíce na dotaz co dávám zákazníkům,říkám ,že VU a dreamy,vykopnul ze seznamu prodejců a už tak dva roky nevolá R^ :laughing: R^

pierrepetr

bubenin

můžeš to hodit na nějaká úložiště a odkaz sem,jinak vím,že něco psali asi před rokem v to jejich časopise,ale spíš to byla recenze,ne doporučení ke koupi,jako skylinkredy R^ :laughing: R^

pierrepetr

je to otravné,ale

http://uloz.to/xiBWjhiW/mag-jpg
http://uloz.to/xPQCzDxY/dm-jpg
http://uloz.to/x9pkjtbD/vu-jpg

bubenin

no je to

jak píšu,žádná doporučení tam šítling ke koupi nedává,je to recenze R^ :laughing: R^

pierrepetr

vůbec je zázrak

,že tu recenzi dovolil šítling do svého časopisu,nebo to tam někdo propašoval a pak letěl R^ :laughing: R^

pierrepetr

Jsou to "naše digi tipy", žádná recenze.
To vedlo mé kroky.
Taky je zde možnost, že moje inteligence nedosahuje úrovně potřebné k pochopení slova "tip" v mé oblíbené tiskovině.
že bych se napálil?

bubenin
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra