![]() |
|
Kopačky od T-MobileAhoj, taky vám přišlo oznámení od T-Mobile o tom, že končí s televizí a předhazují vás Skylinku? Tam už se těší na nové zákazníky a měsíční poplateček do kasičky ... :( |
Pepinooo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileUž před týdnem. Nu což. SP pro všechny.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobileno jo, skylink doběhl své "přeběhlíky" :D |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
v tom majluse m.j. píše:Podmínky i ceny za poskytované služby zůstanou nezměněny - zákazníci nebudou muset podepisovat novou smlouvu. a velký jarda v jistém rozhovoru upustil že ZATÍM za tyhle karty výpalné brát NEBUDE ! :))) ale komu v tomto kraji věřit ??? :ogre: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobile..to jako bude mít Skajlink 2 kategorie zákazníků? Jedny co za stejnou službu platí a druhý co ne? Tak to ungovat nebude. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileNeboj se, když Jarda řekne, že SP vybírat nebude, tak to znamená, že to rychle zavede. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobilejsem z toho zmatený. On T-mobile dělal providera zadarmo? |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@tntZavedení té t-mobile tv bylo jakoby rozšíření portfolia služeb pro stávající zákazníky t-mobile. Aspoň já to tak chápu. Zřejmě v "T" kalkulovali s tím, že se to v globálu nějak finančně srovná, ale z nějakých článků (tady nebo na odboném serveru) bylo zřejmé, že se jim to nevyplatilo. Hogofogo má pravdu v tom, že se z toho v poslední době stala "přeběhlická" záležitost pro ty co používali jen základ. A o "neplatiče" nemají zájem nikde.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
to gunterdíky za vysvětlení. Já měl za to, že poskytoval placené balíčky se slevou pro své zákazníky. To, že měl karty bez pravidelné platby jsem považoval za nelogické. A je to zřejmě neekonomické ;) |
tnt
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileKopacky od T-mobile bych nebral,kdyz tak stary a dobry ADIDAS.Umele stopliky jsme staceli do kuzele na soustruhu.Hralo se v tom excelentne,akorat jsi musel byt v zakladni sestave.Pri stridani by to pomezni nerozdychal.Ale to bolo v jinom storoci a tiez som nebol majorom:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobilePo přečtení mezi řádky.Ukončil se prodej T-Mobile karet.Záruční podmínky dle zákona činní 24 měsíců.Což značí cirka 6 měsíců, kdy vyprší záruční doba, Plisník oznámí, bohužel náklady jsou vysoké musíme i na tyto karty zavést výpalného. Změní se ze dne na den podmínky.Kdo bude chtít kartu i nadále používat zaplatí výpalné, kdo ne bez postihu bude moci kartu používat jako škrabku na auto. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileZaruka s tím přeci nemá nic společného?! Karta nebude rozbitá, Cs Link taky byly funkční, jen zavedli poplatek..Podle mě do 1 roka zavedou poplatek, tedy spíš dřív.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobiletak to chodí... mal som kolegu v nemecku, ktorý 2x ušiel od našej firmy a 2x sme ho kúpili naspäť aj s tou firmou kde pracoval. :laughing:teraz odišiel ku konkurencii, tam už na neho nemôžeme. Takže chlapi, hupi-cupy Freesat alebo Digi čakajú. :))) P.S. alebo ten kolega bol možno záškodník a len si to 2x odskúšal s dvomi menšími než príde poriadna rana. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobileto:rysavy3Tak mi vysvětli proč při zavedení SP na Skylink kartách čekali na vypršení 24 měsíců u nových karet a až poté na ně zavedli SP? U všech nových karet bylo 24 měsíců ,,bez servisního poplatku,,. Rád si poslechnu tvé vyjádření a objasnění věci. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileVH: Tento měsíc končí nabídka T-Mobile Televize, dotkne se to sice jen v poměru s celkovým počtem aktivních přístupových karet jen malého počtu abonentů, ale i tak vystávají k tomu nezodpovězené otázky - budou po přechodu do platformy Skylink tito abonenti platit Servisní poplatek? Pokud ano, od kdy, hned, za rok, za dva, po skončení „záruky“ na „novou“ kartu, zaregistrovanou v pro ně „nové“ platformě?JG: Zákazníky T-Mobile Televize přebíráme se všemi právy a povinnostmi. Přechod na Skylink tedy nebude představovat žádnou podstatnou změnu. Jen relativně malý počet zákazníků T-Mobile Televize nepředplácí placenou službu. U těch by mohl v budoucnu přicházet v úvahu Servisní poplatek. Pro blízkou budoucnost však s jeho zavedením nepočítáme... Inak povedane, akonahle skoncia zmluvne podmienky tak byvali zakaznici T-Mobile budu platit SP tak ako ostatni :laughing: Caka sa len na ten spravny cas :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
trakyjenže ony žádné smluvní podmínky,aspoň já nepodepisoval,tak Glísník mi je může napočítat hned a kdy se na..re, tak rovnou 2x tolik a to jsem VIP zákazník T-mobilu.o se dá pomalu srovnat s mnichovskou smlouvou Rv :laughing: Rv |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileChlapi, tak se na to podívejte z jiný stránky. Proč já jako zákazník Skylinku mám platit Váš příjem satelitního signálu? ;) |
tnt
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileBudu posielat kopacky s logom skylink ? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-Mobilejedinna televize skoro zdarma,jak zavedoo poplatky jak u skylink uz to nebude skylin.k.,.to pak zabalim a preladim jinou zahranicni-tam o hodne lepsi kvalita obrazu atd. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
16E satNazdarek,je pro nekoho zajimava pozice 16 E.Zabava. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
RE: Kopačky od T-MobileVlasta Burian a iní herci za protektoratu natacali filmy ktore koncili ENDE. A smejeme sa na nich doteraz, asi sa k tomu treba vratit! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |