Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Kopačky od T-Mobile

Ahoj, taky vám přišlo oznámení od T-Mobile o tom, že končí s televizí a předhazují vás Skylinku? Tam už se těší na nové zákazníky a měsíční poplateček do kasičky ... :(

Pepinooo
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kopačky od T-Mobile

Už před týdnem. Nu což. SP pro všechny..

rysavy3
Registrace: 7/2007

no jo, skylink doběhl své "přeběhlíky" :D

hogofogo11
Registrace: 9/2014

v tom majlu

se m.j. píše:

Podmínky i ceny za poskytované služby zůstanou nezměněny - zákazníci nebudou muset podepisovat novou smlouvu.

a velký jarda v jistém rozhovoru upustil že ZATÍM za tyhle karty výpalné brát NEBUDE ! :)))

ale komu v tomto kraji věřit ??? :ogre:

tonek
Registrace: 1/2009

..to jako bude mít Skajlink 2 kategorie zákazníků? Jedny co za stejnou službu platí a druhý co ne? Tak to ungovat nebude.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Neboj se, když Jarda řekne, že SP vybírat nebude, tak to znamená, že to rychle zavede.

sirda
Registrace: 11/2006

jsem z toho zmatený. On T-mobile dělal providera zadarmo?

tnt
Registrace: 1/2006

@tnt

Zavedení té t-mobile tv bylo jakoby rozšíření portfolia služeb pro stávající zákazníky t-mobile. Aspoň já to tak chápu. Zřejmě v "T" kalkulovali s tím, že se to v globálu nějak finančně srovná, ale z nějakých článků (tady nebo na odboném serveru) bylo zřejmé, že se jim to nevyplatilo. Hogofogo má pravdu v tom, že se z toho v poslední době stala "přeběhlická" záležitost pro ty co používali jen základ. A o "neplatiče" nemají zájem nikde.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

to gunter

díky za vysvětlení. Já měl za to, že poskytoval placené balíčky se slevou pro své zákazníky. To, že měl karty bez pravidelné platby jsem považoval za nelogické. A je to zřejmě neekonomické ;)

tnt

Kopacky od T-mobile bych nebral,kdyz tak stary a dobry ADIDAS.Umele stopliky jsme staceli do kuzele na soustruhu.Hralo se v tom excelentne,akorat jsi musel byt v zakladni sestave.Pri stridani by to pomezni nerozdychal.Ale to bolo v jinom storoci a tiez som nebol majorom:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Po přečtení mezi řádky.
Ukončil se prodej T-Mobile karet.Záruční podmínky dle zákona činní 24 měsíců.Což značí cirka 6 měsíců, kdy vyprší záruční doba, Plisník oznámí, bohužel náklady jsou vysoké musíme i na tyto karty zavést výpalného.
Změní se ze dne na den podmínky.Kdo bude chtít kartu i nadále používat zaplatí výpalné, kdo ne bez postihu bude moci kartu používat jako škrabku na auto. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan

Zaruka s tím přeci nemá nic společného?! Karta nebude rozbitá, Cs Link taky byly funkční, jen zavedli poplatek..
Podle mě do 1 roka zavedou poplatek, tedy spíš dřív..

rysavy3

tak to chodí... mal som kolegu v nemecku, ktorý 2x ušiel od našej firmy a 2x sme ho kúpili naspäť aj s tou firmou kde pracoval. :laughing:
teraz odišiel ku konkurencii, tam už na neho nemôžeme. Takže chlapi, hupi-cupy Freesat alebo Digi čakajú. :)))

P.S. alebo ten kolega bol možno záškodník a len si to 2x odskúšal s dvomi menšími než príde poriadna rana.

Dagy2
Registrace: 11/2010

to:rysavy3
Tak mi vysvětli proč při zavedení SP na Skylink kartách čekali na vypršení 24 měsíců u nových karet a až poté na ně zavedli SP? U všech nových karet bylo 24 měsíců ,,bez servisního poplatku,,. Rád si poslechnu tvé vyjádření a objasnění věci.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan

VH: Tento měsíc končí nabídka T-Mobile Televize, dotkne se to sice jen v poměru s celkovým počtem aktivních přístupových karet jen malého počtu abonentů, ale i tak vystávají k tomu nezodpovězené otázky - budou po přechodu do platformy Skylink tito abonenti platit Servisní poplatek? Pokud ano, od kdy, hned, za rok, za dva, po skončení „záruky“ na „novou“ kartu, zaregistrovanou v pro ně „nové“ platformě?

JG: Zákazníky T-Mobile Televize přebíráme se všemi právy a povinnostmi. Přechod na Skylink tedy nebude představovat žádnou podstatnou změnu. Jen relativně malý počet zákazníků T-Mobile Televize nepředplácí placenou službu. U těch by mohl v budoucnu přicházet v úvahu Servisní poplatek. Pro blízkou budoucnost však s jeho zavedením nepočítáme...

Inak povedane, akonahle skoncia zmluvne podmienky tak byvali zakaznici T-Mobile budu platit SP tak ako ostatni :laughing: Caka sa len na ten spravny cas :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

traky

jenže ony žádné smluvní podmínky,aspoň já nepodepisoval,tak Glísník mi je může napočítat hned a kdy se na..re, tak rovnou 2x tolik a to jsem VIP zákazník T-mobilu.o se dá pomalu srovnat s mnichovskou smlouvou Rv :laughing: Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Chlapi, tak se na to podívejte z jiný stránky. Proč já jako zákazník Skylinku mám platit Váš příjem satelitního signálu? ;)

tnt

Budu posielat kopacky s logom skylink ? :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jedinna televize skoro zdarma,jak zavedoo poplatky jak u skylink uz to nebude skylin.k.,.to pak zabalim a preladim jinou zahranicni-tam o hodne lepsi kvalita obrazu atd.

zdenička
Registrace: 11/2014

16E sat

Nazdarek,je pro nekoho zajimava pozice 16 E.
Zabava.

zdenička
Registrace: 11/2014

Vlasta Burian a iní herci za protektoratu natacali filmy ktore koncili ENDE. A smejeme sa na nich doteraz, asi sa k tomu treba vratit! :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra