Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

recenze zircon fanbox

Chlapi má už někdo zkušenosti s tímto novým příjímačem Zircon fanbox.Nenašel jsem nikde recenzi.Díky.

šoulim
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: recenze zircon fanbox

Prijímač Zircon FunBox je zhodný vlastn osťami a funkciami s prijímačom Zircon iHD.
http://digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy/digitalne-prijimace/dvb-s2-hdtv-prijimae/item/zircon-ihd
Ak ti to pomôže, praktické skúsenosti nemám. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

díky,já se na to podívám.

šoulim
Registrace: 5/2014

Oproti iHD FunBox používá nový procesor Sti237 a dvojnásobnou paměť. Dále používá propracovanější sw než iHD. Pro zákazníka je nejdůležitější fakt, že tento model neztrácí podporu Irdeta tak jak je to u modelů postavených na starších typech procesorů. Momentálně je to Sklyink ready přijímač s nejlepším poměrem cena výkon. O kvalitách je přesvědčena i M7 a prý bude nabízen i na maďarském trhu.

swift
Registrace: 6/2008

skylink ready

no to bude pjekny šunt kolego -- nedoporučuji! ;P

- aktuálne jediný Skylink ready prijímač s HbbTV - prístup do archívu ČT

- Jednoduchá inštalácia s Auto Diseqc detekciou, Fastscan, Skylink aktualizácia

- Aktualizácia softvéru cez USB, OTA, prípadne cez internet

- Podpora pripojenie na internet aj cez Wifi (nutné dokúpiť USB Wifi dongle)

- Internetové aplikácia Youtube, iDnes, Picasa, Weather, Skylink,...

- Možnosť jeden program nahrávať a zároven druhý sledovať v rámci jedného TP

- možnosť zoradiť stanice v rámi FAV skupiny a súčasne zapnutý Fastscan

- Prehrávanie multimediálnych súborov (fotky, MP3 a AVI)

Full HD satelitný prijímač s certifikovaným dekodérom Irdeto a funkciouFastScan pre inteligentné naladenie prijímača na programy Skylink. Jedná sa o nástupcu modelu Zircon iHD, teraz v menšom prevedení s podporou WiFi USB adaptéra a napájaním 12V priloženým externým adaptérom. Podporuje prehrávanie JPEG, MP3 a videosúborov vo vysokom rozlíšení. Disponuje tiež ďalšími funkciami ako je nahrávanie a prehrávanie TV programov, Podpora aplikácie Topfun - online videopožičovne a tiež s podporu hybridnej televízie - HbbTV. ;P

WADER
Registrace: 12/2009

Proč ho nedoporučeješ, co v něm nefunguje? Neměl jsem možnost ho vyzkoušet a tak se ptám abych věděl jestli ho mám koupit nebo si vybrat něco jiného. Nyní mám docela špatnou zkušenost s přijímačem Medialink Black Panther Combo.

sirda
Registrace: 11/2006

vše co ma nalepku skylink ready je shit - odpad ktery nevyužiješ ,kam vraziš dalši karty ? fastscan -funkce pro pitomce !! atd .. kup si radšej linux a trochu studuj kolego !! maš registraci 2006 !!! :)))

WADER
Registrace: 12/2009

recenze zircon fanbox

Klid přátelé, zítra odpoledne ho dovezu domů a chvíli si s ním pohraju, tak vám pak napíšu můj subjektivní názor.V sobotu ho jedu instalovat klientovi.

decmen
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra