, sekce: Zkušenosti |
|
Ide Tooway internet všade po Európe?Chcem ho zobrať do Talianska, lebo tam robím a nechce sa mi platiť veľa. Zoberiem ten za 22.90 EUR. |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?http://finder.tooway-instal.com/fixe/pages/index.htmlJe k dispozici aplikace pro Apple i Android. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Myslel som to, či mi Tooway nebude blokovať internet alebo či mi ho nevypne, keď ho zoberiem za hranicu SK, resp. firma softel.sk |
matej37
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Pokud tě nikdo nenapráší, tak ti to nekdo těžko zjistí. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?technicky žiaden problém, ale či to aj administratívne vybavíš v normálnej dobe ... iný beam, iná frekvencia, iný oficiálny dealer |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 732 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Takže pôjde ten tooway internet od SOFTELU, napr. v Taliansku, či nie? Hmmm....? |
matej37
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?od softelu asi nie, zoberieš si hardware a preregistruješ si ho k telianskemu dealerovi, ten Ti dá parametre pre pripojenie v Taliansku |
mmc
|
|
mmc!co blbnešveme to, na co jede v SK a pojede na jih , namontuje a napíše nám No PROBLÉM :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Softel tam ma nejaky bloker, ked prejdem cez hranicu alebo co? |
matej37
|
|
matějia to ti říkal kdo ???já tedy určitě NÉÉÉ !!! |
tonek
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?tonek a jak zabezpečíš, aby data pre jeho terminál (MACadr) boli routované cez jeden konkrétny taliansky beam a nie cez ten slovenský na ktorý je registrovaný ? Tooway je fixná sieť, nie mobilná s handoverom. |
mmc
|
|
sorry sorry sorryomlouvám se blbnuv hlavě jsem měl ASTRA2Connect zmátlo mne to "too" stačí kybel popola na moji hlavu ? :crying: |
tonek
|
|
tonečkuopět perlíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
Niečo o ňomhttp://www.zive.sk/clanok/100137/neobmedzeny-internet-tooway-cez-satelit-aj-pre-sr-rychlost-do-22-mbit-s |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Už to tu někdo psal, hardware si můžeš vzít kam chceš, ale připojit se musíš tam kde fyzicky budeš, tzn. italský provider a ten pokud předpokládám od něj nebudeš mít hardware a neuzavřeš snlouvu na min 12 -36 měsíců tě pravděpodobně pošle do kopru.Neušetříš ani cent, nešpekuluj a zaplať a vyřiď si to vše v Itálii. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?neviem, ako je to pri internetových službách, ale pri službe newsspotter si cez webrozhranie zadáš kedy a kde chceš službu využívať a Eutelsat ti pridelí príslušnú kapacitu (beam, frekvenciu, širku pásma) ... takže, keď s tým chce niekto pobehovať po Európe, mal by uzatvoriť zmluvu priamo s Eutelsatom a nie s nejakým miestnym priekupníkom |
mmc
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Nechapen v com idete. Kam sa pripoji?Ved na konvertor na parabole. A ako kto zisti, kde sa nachadza konvertor? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?To by aj mna zaujimalo. |
matej37
|
|
aj mnajsou provideři kde požadavek dáváš přez pevnou linku aletenhle to není jak jsem se mylně včera domníval ! :scared: |
tonek
|
|
RE: Ide Tooway internet všade po Európe?Takže sa to nedá, však, myslím surfovať v IT? |
matej37
|
|
podle mneDÁ !ale péťové ti jistě fundovaně vysvětlí proč se to NEDÁ ! |
tonek
|
|
tonečkujsem rád,že máš zájem o moji přítomnost,péťové problémy nehledají,péťové je řeší,pokud jsou a tady jsem tedy zbytečný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
je to málokdyale s tvojí poslední větou SOUHLASÍM !Rv :laughing: Rv |
tonek
|
|
matej37Dá sa ! Akurát musíš terminál naladiť na "taliansku" frekvenciu a "taliansky" router musí akceptovať jeho ID. A to zaistíš tak, že navštíš miestneho talianskeho dealera alebo priamo Eutelsat. |
mmc
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|