![]() |
|
Rozdíl mezi Toroidalní parabolouZdravím, možná blbá otázka ale jaký je rozdíl mezi těmito parabolami. Uvažuji o koupení této paraboly.Na netu jsem našel: DISH TOROIDAl, Toroidal T-90 Maximum Wave Frontier, Opticum Toroidal T90 Maximum. Díky. Ale myslím, že je to na jedno brdo a nebo máte svůj tip.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouSatmana a Ty si teraz myslíš že Ti tu začnú ludia typovať ako na športke?Alebo čo?Veď sú tie paraboly rovnaké,akurát rozdielne značky ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouCo som cital na forach, tak orig. T90 je od WaveFrontier, ta by mala mat kvalitnu gemoetriu, material aj suciastky. Ostatne znacky su jej klony a kopie, tam je kupa tak trochu loteria, moze byt dobra ale aj problemova. Original sa pozna tak ,ze ma na hlavnom reflektori napis WaveFrontier. |
warkiller
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouno rovnaké je akorát kulové,pokud chceš kvalitní parabolu, tak t-90 od firmy Kjaerulff (Maximum). nedávno jsem tu o tom polemizovali. Saxon dokonce dával link na přímého dovozce. Osobně jsem ji montoval, v obchodech se vyskytuje v tmavošedé barvě pod názvem maximum t-90. Montoval jsem ji v létě. Je festovní. nebál bych se ji dát kamkoli. Jinak samozřejmě se na trhu vyskytují různé více či méně povedené klony. Osobně jednoho klona mám doma, původní barva je taková bílo šedá. Vcelku slušná kopie, sehnal jsem ji levně od člověka, který ji neuměl namontovat a ležela mu ve sklepě. Pak jsem měl v ruce ještě světlešedého "klona" a ten byl celý jakoby měkký, docela nepovedený. Myslím že na Slovensku máte solidní e-shop, koukni tam... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouTo jsou kecy. Tak nekupuj klona a já ho mám doma :laughing: :laughing: :laughing:Pár sem jich namontoval a sám mám namontovány dva klony a mohu říct je to úplně jedno. Věda se dá dělat ze všeho. Byl jsem koupit postele a když mi půl hodiny vysvětlovali matrace vzdal jsem to. Protože musím tam vzít svého dědu at si to poslechne. Neuvěří jak byl celý život hloupý na čem ležel :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouhttps://www.parabola.cz/forum/topic-81908/tuhle je ta diskuse a jedno je akorát kolečko u trakaře :) ty jsi měl v ruce akurát tualeťák, jinač bys věděl vo čem to je. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouhttp://cz.eetgroup.com/i/4009-Maximum-T-90-90-cm-multifocus-dishVynikající provedení. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní paraboloujo to je přesně onozgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní paraboloutypovat je s s "i" |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 391 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouJaké se používají LNB na tyhle typy parabol? Dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanaNa úplné kraje dávám inverto black ultra, jinak na tom až tak nesejde. Na rozesup 3° můžeš klidně použít i lnb s klasickou "hlavou". Zkoušel jsem na 2° odstup dávat i rakety Maximum XO-R2 ale tam je třeba opilovat objímky a nebo uchycení vymyslet jinak. Stačí si dát do googli vyhledávání obrázků a uvidíš. Je dobré si udělat rozvahu na sat. kalkulačce a trochu si pohrát, aby konvertor nevycházel přesně na nosník mezi direktory. Mi se osobně osvědčilo používat Twiny a quady s krátkou zadní částí, lépe se manipuluje s kabeláží. Posledně jsem použil konvertory z výprodeje u TIPA Emme Esse 80189K Twin 0,2dB a nemůžu si stěžovat.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi Toroidalní parabolouMaximum je v pohodě, ale momentálně se začíná dodávat original Wave Toroidal druhé generace mezi jiným s delší lyžinou pro LNB a dalšími konstrukčními změnami |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |