![]() |
|
clone vu+ soloZdravim,chcel by som Vás touto cestou poprosit o pomoc nakolko si uz neviem rady. kupil som prijimac VU+ solo, ktory je klon. v podstate som potreboval prijimac na zdielanie sly uk. v prijimaci bol plugin blackhole, ktory som vsak vyhodil na nahradil ho inym. takze momentalne mam vu+ solo, vti 6.08 + MGcamd 1.35. zabezpecil som som na skusku udaje na vyskusanie zdielanie. vsetko prebehlo v poriadku. skusany program bez problemov. momentalne by som mal mat otvorenu celu ponuku, avsak nastal problem, ktory neviem vyriesit. Niektore programy v ponuke idu, niektore nie, niektore su cierny obraz so zvukom a niektore zase obraz bez zvuku. Aby sa to este viac skomplikovalo tak jeden den idu urcite nahodne programy, druhy den uz tieto nejdu,ale idu tie, ktore predtym nesli. skratka mam pocit, ako keby sa nieco miesalo. mam za to, ze programy ako take mam otvorene, avsak problem je niekde u mna. uz som skusal prehodit plugin,ale ani toto nepomohlo. providera som nekontaktoval, pretoze si myslim, ze tam je vsetko ok kedze mi otvara programy aj ked nahodne a nie vsetky naraz. vie mi niekto prosim poradit, ci je chyba u mna, alebo mam len nieco zle nastavene? uz ma napadlo aj to, ze ci sa to takto nesprava z toho dovodu, ze prijimac je klon. skusam vsetky alternativy,ale dochadza mi uz fantazia. ma niekto podobne skusenosti? dakujem vsetkym vopred za odpoved |
misko78
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: clone vu+ solovráť nazad black hole.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: clone vu+ soloimage je dobry, nech ho tam, mas spatne konfiguraci mgcamd, parametr B: { 06 } |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: clone vu+ solopřesně tak v image problém není, je p.p. v mgcam.cfgzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
VDAKA ZA POMOC + bonus?dakujem Vam za pomoc. bolo to ako ste pisali v tom parametri B R^ R^este by som sa chcel spytat ci mi viete poradit ako v tom plugine nastavit programy, myslim balicky, lebo tak ako skusam tak skusam bud neukazuje ziadne,alebo ukazuje vsetky. chcel by som ich mat zoradene podla kategorii ako hudba, sport, zabava atd. naviac neviem preco sa mi neukazuju box offices. daval som to preskenovat asi 3x a nic. ked som dal preskenovat iba ten transponder kde su sly box offices tak mi ukazalo len 4 programy,ale najdenych 25. je tam nejaky filter? este raz dakujem R^ R^ |
misko78
![]() |
|
RE: clone vu+ soloSezen si Bouquet Editor Suite a vse trid z PC. |
aafroman
![]() |
|
balíčky si vytvořsám a ze seznamu vše si jednotlivé programy kopíruj,kam se ti to líbí,mě to v openpli chodí takto normálně,pc k tomuto netřeba R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrno ja by som si ich velmi rad, ale neviem praveze ako, pretoze ak si vyberiem urcity program nemam moznost si ho presunut alebo premenovat ci editovat. urcite sa to niekde da,ale neviem kde. nie som si isty, ze ci je to nejaky image alebo nieco podobne. nie som az tak zbehly v tomto :( |
misko78
![]() |
|
RE: clone vu+ soloPouži dreambox edit alebo môžeš aj v boxe cez diaľkové ale to zdlhavé a nepraktické.Daj si zoznam kanálov stlač menu a môžeš upravovať.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
menu-přidatdo oblíbených,vyber do jakých a máš to tam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
VTI, nebo Black Hole...sat špatně reaguje na DOChlapi, mám VU+SOLO2 a aktualizace VTI skončily asi v dubnu, nebo tak. Kdysi mi saťák špatně reagoval na DO, to bylo přebuzením přijímací diody, tak jsem přelepil čidlo papírkem a vše bylo O.K. Teď se zase nějak zblbnul, tzn. např. přetáčet dopředu, nebo dozadu film vezme jen první stisk daného tlačítka, další už ne a je nutné zmáčknout nějaké jiné. Pak zareaguje. To samé Exit - pokud se vracíte z nějakého podmenu, tak poprvé Exit, pak třeba šipka, pak zase Exit....Nevím, jestli je tohle ve VTI. Někde jsem našel, že podpora ještě jede. Nebo raději Black Hole? A nebo to bude ještě někde úplně jinde... :crying: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: clone vu+ solo@gastonVTi "Vu+ Team Image Solo2 " - V 7.0.1 - 04.11.2014 |
aafroman
![]() |
|
![]() |