![]() |
|
ChangHong channel editUmí prosím někdo editaci v PC ???díky t. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: ChangHong channel editrád bych se pletl, ale myslím, že na tuhle značku tv žádný channel editor není, už jsem taky pátral. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
nejsem si jist,jestli to tady někdo neřešil v minulosti R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Jo řešil a nenašela nedořešil,jen vždy,když je nový program,nebo čáry máry od šitlinku,tak si sednu dám kafe a ve 20 minutách to nahraju celý a seřadím znuvu.Teď jsem mu přidal amiko mikro a je pokoj,asi týden.Napájím jednim zdrojem od čahonku a spotřeba je o 4waty větší a je s tím lepší (nevhodné slovo)nepřesunuji ale zadávám rovnou čísla ,jde to rychleji,pamatuji si je do cca 45 a pak vymažu nevhodný |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
tak tohle bych neřešilale co hotýlek ctyři družice a 3 terr. MPX 10 pokojůmůžeš dojet na to kafe ? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Tolik kafebych nemohl vypít,ale vážně hraju si s několika saty starejch lidí a to je za brambory,vajíčka,králíka a pokec a nejsou to čahonky,to mám jen já.Ale u Ostravy je penzion,tam jich maj 8,ale dbvt a s těma není takový problém s laděním |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
to korkoranTaky mám, jak říkáš čahonka. Můžeš mi osvětlit, co myslíš tím, že ten Amiko micro napájíš jedním zdrojem od čahonka ? a jaký je obraz s tím amikem oproti tomu integrovanému v tv ? díky.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
![]() |