![]() |
|
HBO GO spustenie filmuIde niekomu po prihlásení spustiť film na HBO GO?Mne ani s filmov nenačíta obrázky :-/ Doteraz Ok.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmutakisto aj u mna |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmuDík za rýchlu reakciu,myslel som že chyba v mojom PC ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmuChyba skôr niekde inde, niekde nad krkom.Platit taku stupiditu, ked na nete je tolko filmov k pozeraniu, alebo stiahnutiu. Sorry, nereagoval by som tak, ale dva telefonaty od skylinku a z ceskeho cisla na moje slovenske aby som si tuto sluzbu objednal ma k tomu dohanaju. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmuCez vikendy sa to uz stalo niekolkokrat... |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmuDobrý den všem,teď jsem to zkoušel a vypadá to, že už je to v pořádku. Asi měli o víkendu přetížený server?! :O anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
RE: HBO GO spustenie filmuAno prave som skúsil a už to funguje! Až po uši 4 diel už majú v ponuke ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |